Arefet sonuçtan hiç memnun değil

İbb - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Tamiri

14 Şubat 2024 10:20

Ben arifet g**** bundan iki hafta önce Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, mert sokak, çekirge çıkmazı, no: ***'deki dairenin Sarıyer, İstanbul'daki su giderinden lağım sızması sebebiyle şikayette bulunduk. Fakat gelip baktıktan sonra, giderin nereye bağlı olduğunu bilmediklerini söylediler ve bir tesisatçı çağırmamızı önerdiler. Bunun üzerine bir tesisatçı çağırdık; ancak o da giderin nereye gittiğini tespit edemedi.
Bir kez daha şikayette bulunduk ancak ciddi bir şekilde ilgilenen olmadı. Ben bir vatandaş olarak, cebime maaş gelmeden bütün vergiler kesildikten sonra maaşımı alıyorum ve su, elektrik, doğalgaz gibi hizmetler için de vergileri ödemekteyim. Eğer bu hizmetlerin karşılığını alamıyorsam, neden vergi ödüyorum? Umarım bu konuyla ilgili ilgilenir ve adaletin yerine gelmesini sağlarsınız. Saygılarımla. Belgelerle ilgilenmezseniz ama ben yine de şansımı deneyeyim dedim.

14 Şubat 2024 14:24 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59521489063 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2023 19:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Lağım Tıkanıklığı Açma

28 Ocak 2024 17:27
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 16:21

11 Eylül 2023 00:31

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sorunlarımız Arap Saçı Oldu, Lütfen Göreve!

20 Eylül 2023 00:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri