Selim sonuçtan memnun

İşin Olsun İş Başvuru Formu

07 Eylül 2024 18:59

İşin Olsun Uygulamasından b***** g*** adlı firmanın Depo Elemanı adlı işine başvuru da bulundum. Uygulama üzerinden başvurumun onaylanması için bir form gönderildi. Formu doldurmadığım takdirde başvurumun onaylanmayacağı yazdığı için ad-soyad, telefon numarası, doğum tarihi ve daha önceki iş tecrübemi yazıp onayladım. Sonrasında sahte başvuruların önüne geçmek için e-Devlet ile giriş yapıp kimlik onaylaması yapmam gerektiği yazıyordu. Uygulamanın bilinirliğine güvendim. E-Devlet'ime giriş yapıp kimliğimin ön ve arka yüzünü çekip onayladım. Sonrasında ekranda 'Gün içinde hesabınıza para yatırılacaktır.' şeklinde bir yazı yazıyordu. Bu durumdan şüphe ettim. Linke baktığımda Selvi Vakfı başvurusu yazıyordu. Oysa ben sadece iş başvurusu yapmak için uygulamanızı kullanıyordum! Durumdan şüphelendiğim için Şikayetvar uygulamasında benzer bir şikayet var mı diye baktım ve birçok kişi benim gibi İşin Olsun uygulamasına güvenip aynı problemi yaşamış. Ayrıca ben bu bilgileri girdikten kısa bir süre sonra ilan kaldırıldı. Şu an kişisel verilerimin güvenliğinden oldukça tedirginim. Emniyete ve gerekli birimlere şikayette bulunacağım. Adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, banka hesabı, banka kredisi, abonelik, şirket, Papara® hesabı, tapu, arsa, çek, senet veya yasa dışı bir işlemde sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Kendimi güvende hissetmek için bu şikayet dilekçesini yazıyorum. Kimlik bilgim, ıslak imzam veya onayım olmadan adıma yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmiyorum ve sorumluluk almıyorum. İlgili mevkilere gereğinin yapılmasını talep ederim. Ayrıca böyle bir duruma fırsat yarattığınız için İşin Olsun uygulamasından da şikayetçiyim. Acilen bu durumun çözülmesini istiyorum.

Melike

Maalesef ben de sizin gibi bu hataya düştüm 1 gün sonra dönüş olmayınca şikayetleri okuyup Papara'dan kaydımı sildirdim yatın da polise ihbar edeceğim ama hala korkuyorum bir şey olur mu diye

Melike

Herhangi bir sıkıntı oldu mu dönüş sağlandı mı

Selim

İşin olsun ekibi aradı sağ olsun destek oldular. İşten bir dönüş olmadı ilanı bayağı sonradan kaldırdılar. Aman dikkat form falan doldurmayın.

04 Eylül 2024 01:54

14 Eylül 2024 17:26
İşin Olsun Kişisel Bilgi İsteniyor
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2023 20:23