Muammer sonuçtan çok memnun

İşbir Yatak Samsun Atakum Mağazasından Yatak Şikayeti

04 Eylül 2024 01:06
Muammer'in Teşekkür Mesajı
“Fulya hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. Ürünü kullandığımız için iade kabul etmeseler de en azından iletişime geçip derdimizi dinlediler. Sağ olsunlar.”

Samsun Atakum İşbir mağazasından Lateksit (Lateks değil) Mina model 3 adet yatak baza seti aldım, bazalarda şimdilik sorun yok ama yataklar çok rahatsız edici. Çocuklar için aldığımız yataklardan hem çocuklar hem de biz kesinlikle memnun kalmadık. Aldığımıza bin pişman olduk. Aslında ilk yatakla ilgili şikayetlerimiz ortaya çıkınca sonradan verdiğimiz 2 yatak siparişini iptal etmek istedim
Ancak mağaza çalışanları bin dereden su getirip bize rızamız olmadığı halde yatağı gönderdiler. Yatakları iade etmek istiyorum. Memnun değiliz. Bakalım mağaza ne diyecek.

04 Eylül 2024 08:12 (Şikayetten 7 saat sonra)
04 Eylül 2024 11:19

Bu sabah Atakum İşbir şubeyi aradım Şinasi bey iadenin mümkün olmadığını söyledi... Şikayetvar coma yazabilirsiniz dedi... Ben de yatakları mağazanın önüne atıp geleceğim...

04 Eylül 2024 11:20

Huzursuz, rahatsız bir uykusuzluk istiyorsanız lateksit İşbir tercih edebilirsiniz

04 Eylül 2024 11:21

Karttan 2 yatak siparişimizi iptal etmek istedik ama bizi dinlemediler

19 Eylül 2024 10:59

Sultan
Sultan

İşbir malının arkasında durmuyor kesinlikle bende lavander garden almıştım dayak yemiş gibi kalkıyordum resmen hem daha yeni almıştım Tüketici Hakem Heyeti'ne de verdim fakat yatakta çökme vs yoksa sorun yok deyip gitti bende 4 sene önce 3600 e aldığım yatağı 4 sene sonra 4 bine sattım maalesef üzerine yünden ped yaptırıp onca sene öyle kullandım şimdiki fiyatı 18 bin küsur hakkımı helal etmiyorum

Adem sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 00:14

26 Haziran 2025 13:27