Elvan sonuçtan çok memnun

İsabet Okulları Aksaray İlgisiz Kreş Öğretmeni

03 Ekim 2023 12:54
Elvan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun halledildi çok teşekkür ederim oğlun gayet mutlu 🥰”

Aksaray İsabet Okulunda öğrencileri ayırarak kafalarına göre dikkat dağınıklığı otizm belirtilerini sayıp. Ama o otizm kelimesini kullanmıyor bir kreş öğretmeni ama belirtileri sayıyor. Yok göz teması yok ismine bakmıyor etkinliklere katılmıyor bireysel oynuyor. Ve ilk birkaç günde bunları saydı bize ve ben kafama takıp önce kendim bir psikiyatriste gittim.

Sonra çocuğu çocuk psikiyatristine götürdüm saçmalamış dedi. Sadece bu dönemde geçici dikkat dağınıklığı olabilir. Zaten kreşe başlayalı 1 hafta olmuş öğretmen mi ne mezunu olduğu belli olmayan kadın sayıyor. Bunları bana.

Aynı şeyleri benim arkadaşım çocuğunda saymışlar daha önce şu an fen lisesinde gayet sağlıklı. Çocuk rahatsızlandığında hiç aramaz hanımefendi çocuk niye gelmedi bir sıkıntısı var mı diye. Yeter ki gelmesin bizim çocuk okula ölse keşke kurtulsak diyorduk öyle ilgisiz ama baksanız çok ilgiliymiş gibi davranıyor.

Sormadan söyler daha içeri girer girmez fotoğraflara bakmıyormuş bizim çocuk. Kadına diyorum bu çocuğu biri vuruyor diye söylüyor. Yok oyun oynarken olmuştur.

Kadın dünyadan bir haber yaşıyor. Gerçekler ortaya çıktı gerçekten sıkıntılı bir çocuk varmış. Elindeki sert cisimlerle çocukların kafalarına vuruyormuş. Yani yalan söylemiş kadın bize.

Elvan
Elvan
25 Aralık 2023 10:01

Sorun halledildi çok teşekkür ederim oğlun gayet mutlu 🥰

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Mba Okulları Ümraniye Kampüsü Kreş Psikolojik Şiddet

12 Kasım 2023 00:02
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kreşte Oğluma Yapılan Haksızlık Ve İlgisizlik

07 Ocak 2025 05:48

Bil Kolejinin Hastalık Teşhisi Koyma Yetkisi Varmış

18 Eylül 2024 12:03
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bilnet Okulları Eğitim Sisteminde Akran Zorbalığı Ve İhmal Krizi

30 Aralık 2024 09:56
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

TED Okulları Eğitim Kurumunda Yaşanan Sorunlar Ve Psikolojik Baskılar

13 Ağustos 2024 23:53