Zehra sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2023 20:52
Zehra'nın Teşekkür Mesajı
“Şube Müdürü hemen iletişime geçip ücret iadesini yapmıştır. Teşekkür ederim. Böylelikle markayı tercih etmeye devam edeceğiz.”

Yemek Sepeti üzerinden verdiğim KFC siparişi tam bir felaketti. Hayatımda böyle KFC hiç yemedim. Burgerin içinden sadece tavuk parçası ve peynir çıktı. Normalinde marul ve domates ve karabiberli mayonez seçeneğiyle sipariş vermeme rağmen paketi açınca şok yaşadım. Burgerin içindeki tavuk ve yanında gelen parça tavuklarının hiç birinde tuz da dahil sıfır baharattı. Ne kanatlarda ne de hot shotlarda tuz da dahil hiçbir baharat yoktu. Bembeyazdı içi. Hastane yemeği gibiydi. Nasıl bir ihmalkarlık anlamıyorum. 210 TL para ödedim. Hem Yemek Sepeti'nden hem de KFC'den şikayetçi olacağım. Acil şekilde her iki firmadan da geri dönüş bekliyorum.

12 Aralık 2023 21:11 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

Zehra
Zehra
18 Haziran 2024 19:06

Asli sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 21:07
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 00:50
Boş Hamburger Yollayan KFC Ve Yemeksepeti

19 Temmuz 2024 13:51
KFC Eksik Gelen Ürünler
KFC Eksik Gelen Ürünler

29 Aralık 2023 21:38
KFC Utanç Duyuyorum Tüketici Haklarımı Sonuna Kadar Kullanacağım

30 Ağustos 2023 21:41
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!