Interactive Investor Yatırım Platformunda Yaşadığım Sorunlar Ve Şüpheli İşlemler

01 Ekim 2024 15:05

'Interactive Investor' isimli İngiltere merkezli bir yatırım şirketinin Türkiye ayağı olduklarını belirterek insanları gruplarına davet ediyorlar. Bu grupta e. E*** isimli kişi profesör olarak geçiyor ve onun asistanı h. Ç*** isimli kişi ile grupta aktif olan sadece bu iki kişi var.

Kimlik bilgisi alarak kendi platformlarına üye oldum. Bu platform üzerinden insanlara ABD borsasında hisse ve etf aldırıyorlar ve 2 ay sonunda kazancın %10'unu hizmet ücreti olarak ödemenizi istiyorlar ve bu sırada hesabınızı kilitliyorlar.

Hizmet ücretini ödedim ve hesabımdan para çekerken sorun çıktığını ve hesabımdaki tüm paranın uluslararası finans merkezinde bulunduğunu söylediler. Hesabımın açılıp yatırım hesabımdaki paranın banka hesabıma geçmesi için 50.000 TL yatırmamı istediler ve bu paranın 1 saat içinde banka hesabıma geleceğini söylediler.

Ben yatırmadım ve hala bu parayı istiyorlar. Neden paramın uluslararası hesapta durduğunu kanıtlayıcı bir açıklama vermiyorlar ve bu uluslararası hesabın ne ismi ne web adresi var.

Yorumlar (10)

Samet
Samet

Cümleten geçmiş olsun bir sonuca vara bildiniz mi?

Bahar
Bahar

Bende aynı Erdem Eryılmaz mağduruyum. Mail adresim [email protected]. bana da ulaşır mısınız beraber mücadele edelim bende tüm yazışmalar ve para yatısı belgelerini savcılığa sundum ve suç duyurusu yaptım.

Serap

Bende aynı grubun mağduruyum. Şimdi kimseye ulaşılmıyor.

Beyza

Serap Hanım, Bana mail atabilirseniz detaylı görüşebiliriz. Şu an ortaya çıkan tablo korkunç

Mail adresim [email protected]

Serap

Mailinizi kontrol edebilir misiniz? Mail attım

Beyza

Ahmet Bey, hep aynı şey buradaki herkesin başına gelen şeyin aynısı savcılığa suç duyurusunda bulunup siber suçların bakması lazım bunlara Siz bir işlem başlattınız mi? Bana mail adresinizi iletirseniz birlikte hareket etmeye çalışalım ben bir avukatla görüştüm

Ahmet
Ahmet

Mail attım cevap verir misiniz

Mail adresim [email protected]

Yasin
Yasin

Gruptan aynı şekilde bizde vardık Erdem Eryılmaz prof adına sözde asistanı selin aydin olarak sürekli işlem pozisyon verip bir de sizde yok merkezi döviz 50.000 TL fark ücreti istiyorlardı onu yaptırdığınız da bu seferde ek bir daha yaptırmanız gerekiyor bu sefer de sonrası işlem bitip ce oradan kayboluyorlar hiçbir şekilde cevap şimdi bir de ikinci dönem grup kuruyorlar farklı sahte isimler telefonlar hepsi başkasına ait çıkıyor.

01 Ekim 2024 15:14
m.turkey-ii.com Yatırım Danışmanlığı Sitesi Üzerinden Yaşadığım Sorunlar
m.turkey-ii.com Yatırım Danışmanlığı Sitesi Üzerinden Yaşadığım Sorunlar

27 Eylül 2024 17:01

Interactive Investor Yatırımcı Fonu Parama El Koydu!

26 Eylül 2024 23:56