Esma sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 06:38

Hikaye paylaşamıyorum, resimler piksel olarak gözüküyor. Başka birine tek seferde resim gönderemiyorum, aynı şekilde o da piksel biçiminde gözüküyor. 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum.

Uygulamayı silip tekrar yükledim, güncelleme yaptım, telefonu yeniden başlattım ama hala aynı problemi yaşıyorum. Acilen destek talep ediyorum.

25 Aralık 2023 16:49

Hikaye veya tek seferlik resim atamıyorum efektle çekilen hiçbir resimi paylaşamıyorum piksel piksel gözüküyor acil destek istiyorum 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum hala aynı şekilde devam ediyor soruna acilen çözüm bulunmasını istiyorum efektle olan resimleri paylaşamıyorum yardım eder misiniz lütfen

Ek
Ek
24 Aralık 2023 05:00

3 haftadır aynı hiçbir gelişme yok düzelmesi ne kadar zaman sürer bilmiyorum ama bir an önce düzelsin istiyorum artık

profile profile profile

Yorumlar (11)

İpek

Benimde aynı şekilde dün akşamdan beri hala devam ediyor. Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz? Birkaç hesabım var ve diğerleri normalken bir hesabım bu şekilde aynen

Maalesef hala aynı

Yasemin

Bende de aynı sorun oluştu. Çözümünü bulabildiniz mi telefoncuya götürdünüz mü telefonu?

Esma

Çözülmesini bekliyorum ama hala aynı devam ediyor

İpek

Çözüldü mü sorununuz? Yardımcı olur musunuz?

Esma

Denediğim telefonlarda böyle genel olarak hala piksel piksel gözüküyor acil destek istiyorum bu duruma

İpek

Benim sadece Huawei telefonda oluyor. Iosta ya da başka tlflardan düzgün çalisiyor.

Esma

Android dede denedim iOS tada denedim aynı hala piksellik gitmiyor

Hangi telefon markasını kullanıyorsunuz

Esma

Benimkide aynı şekilde 2 haftayı geçti böyle orijinal hesabımda tek seferlik resim ve story atamıyorum piksel oluyor priw hesabımda bir şey yok onda yapabiliyorum piksel olmuyor

Asla düzelmiyor

instagram-hikaye-paylasamiyorum-piksel-gozukuyor-2.jpg
instagram-hikaye-paylasamiyorum-piksel-gozukuyor-1.jpg

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Akış Yenilenmedi Hatası
Reels Butonu Yok
1 Takipçi

Celal
02 Ocak 2024 20:29
Instagram Hikaye Paylaşma Sorunu
Instagram Hikaye Paylaşma Sorunu
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Piksel Story Sorunu

21 Aralık 2023 22:41