Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Inflats Kaldığım Yer İle İlgili Problemler

16 Aralık 2023 19:24
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Kendi internetimi kullanma talebinde bulundular. Kabul ettim. Çözüm üretildi :) teşekkürler ☺️”

Merhaba, 2021 yılından itibaren burada oturmaktayım. Bana başvuru yaparken "spor salonumuz var, internetimiz var" ve birçok şey söylendi. Vaatleri verip insanlara yalan söylüyorsunuz.

Spor salonu hakkında; ilk geldiğim günlerde gittim ve hiçbir şey yok. Bunun için biz bir de aidat veriyoruz 1975 lira. Kullanamadığım şeye para ödüyorum.

İnternet hakkında; yıl 2023 olmasına rağmen kota koyduk denmesi ve bizi kısıtlamaları da ayrı bir saçmalık. Bu kotaları belli internet sağlayıcıları bile yapmıyor. Gel gelelim ben internet başvurusu yapıp kendim bağlatayım dediğimde ise red yiyorum. O zaman ya interneti düzeltin ya da bana aidat içindeki paramı verin izniniz olmasa bile bağlatayım. Diğer türlü buradaki şartlara uyulmadığı için gerekli yerlere başvuracağım. Ayrıca sözleşmede kota ile ilgili hiçbir şey yazılmıyor. Superbox bağlatsam şu anda aylık 2-3 binden aşağı değil ve böyle bir şeye neden ben ihtiyaç duyuyorum, buraya aidat ödüyorum sonuçta ve kendi internetimi bağlatma hakkım varken neden buna para ödüyorum.

Yeni çıkarttığınız şu faiz olayı;
Şu anda markayı vermeyim ama o marka bile faiz olacağı zaman bizlere iletmiştir. Siz ise tam ödeme sürecindeyken "faizlere başladık, siz iki gün ödemediniz, X kadar daha ödeyeceksiniz" diyorsunuz Sözleşmede faiz olacağına dair hiçbir şey yazmadığı halde faiz konuluyor.

Gelip yönetime konuşun dediğinizde de iki yalanlamayla gönderiyorsunuz tekrar. Buranın araştırmasını yaptırsam neler neler çıkar kim bilir...

26 Şubat 2024 01:32

Merhaba, geçtiğim zamanlarda buraya yazmıştım ama rica ettiler kaldırdım çünkü müdür sağ olsun iyi çok yardımcı oldu. Bütün cevapları aldım ama buna rağmen belli konular dışında yardımcı olmadılar, net bir şekilde. - Disney Plus, Getir vb. Belli uygulamalara girişinin engellenmesi ve yaklaşık bir yıldır bu sorunun çözülmemesi. - İnternete saçma bir şekilde 50 GB kota getirilmesi, sorduğumda ise "binaya daire sahiplerinin arkadaşları geliyor onlar sürekli film indiriyor ve bu interneti yavaşlatıyor" diye cevap almam. Bunları engellemenin kolay yoluysa onlara internet girişi izni verilmemesidir. Ben arkadaşımı çağırdığımda vermiyorum onlarda vermesin. Arkadaşları internete girecek diye benim haklarımı kısıtlayamazlar. Yarın görüşmem olacak ve bu hızla görüşemeyeceğim rahatça. Sizin yüzünüzden işimi bile düzgünce yapamıyorum. Sorsak öğrenci dostu. Tamamen dertleri para. Bir ay gecikince hemen faiz koymasını biliyorsanız o zaman bunun çözümüne ulaşmasını bilin lütfen. Hayır yapamıyorsanız gidelim kendi internetimizi bağlayalım ama siz bunu da reddediyorsunuz ve çok ucuzmuş gibi bize Superbox almamızı öneriyorsunuz. Superbox fiyatları 1285 TL. Çözüme tamamen ulaşana kadar bu gönderiyi kaldırmayacağım. İyi günler dilerim.

17 Aralık 2023 00:33

Teşekkürler ilginiz için

28 Şubat 2024 14:19

Selin sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 14:15
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Taşındıktan Sonra Bitmeyen Eksikler Ve Adil Olmayan Aidat Talepleri Mağduriyet Yaratıyor

15 Ağustos 2025 21:51

27 Ağustos 2023 10:54