İndeco Mobilya Avcılar Mağazası Mağduriyeti

28 Ekim 2023 08:55

Avcılar e-5 yan yol üzeri indeco mağazasından 2022 yılı aralık ayında koltuk takımı yatak odası takımı yemek masası takımı aldık. 2023 yılı haziran ayında eşyalarımız kararlaştırdığımız zamanda geldi. 3'lu koltuğu merdivenden çıkarırken basını yüzmüşler şans eseri gönderdik neyse koltuk geldiğinde aldığımız renk tonunda değil başka renk tonunda geldi arayıp sorduğumda kimden onay aldınız dediğimde cevap veremediler kafalarına göre göndermişler aradım bildirdim. Tamamdır alıp tekrardan anlaştığımız renk tonunda yapacağız dediler 2 gün sonra beni aradılar sizin renk tonunuzun 3 4 tık açığı dediler dalga geçer gibi tamam dedim 2 -3 gibi geçti durumunu sorayım dedim biz aramasak dönmüyorlar fabrika bizim koltuğun kasasını üretmiyormuş neyse dedim tamam kullanmaya devam ettik daha 1 ay oldu koltuğu kullanalı süngeri yumuşak çöktü. Yine aradım anlattım durumu garanti 3 gin içinde teslim edilecek dendi 23/10/2023 tarihinde verdik koltuğu 27/10/2023 tarihi oldu ben aramasam dönüş sağlanmıyor dalga geçerek konuşuluyor tam bir gün veremiyoruz diyorlar hep mağduriyet yaşadık hiç ama hiç memnun kalmadık. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

18 Temmuz 2025 12:19
Sinem sonuçtan memnun

19 Ocak 2024 13:55
"Şikayetimin çözümü için hızlı bir şekilde dönüş aldım teşekkür ederim. Dün (20.01.2024) servis ekibinden bir arkadaş gelip 5 problemin 3ünü çözdü. Kopan LED sadece yapıştırılacaktı fakat yanında yapıştırıcı olmadığı için yapamadı, sorun değil ben de hallederim ama 4 yıldız vermemdeki sebep işte bu. Neler yapılması gerektiği şikayetimden ve görüşmelerden bilinmesine rağmen eksik gelinmiş. Bir diğer sıkıntı da şifonyerin arka etekliğinin eksik olması, web sitesindeki resimlerinizde olmasına rağmen servise gelen arkadaş o ürünün öyle bir parçasının olmadığını önceki montajlarında da aynı olduğunu söyledi. Sonuç olarak full memnuniyet sağlanmasa da hızlı dönüşten ve müdahaleden dolayı teşekkür ederim."

09 Haziran 2023 17:02
Güzide sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 17:58

31 Ağustos 2024 11:18