İnci Bosphorus Rezervasyon Hizmetlerini Ellerine Yüzlerine Bulaştırıyorlar, Çok Kötü!

23 Eylül 2023 06:15

İnci Bosphorus'u sabah saat 10:00'da arayıp evlilik yıl dönümü yemeğimiz için saat 18:00'e rezervasyon yaptırdım. Bana: 2 seansları olduğunu 18:00 rezervasyonu için gelenlerin 20:15'te masayı boşaltmaları gerektiği bilgisini verdiler. Tamam dedim. Akşam trafiğine yakalandığımız için rezervasyona 1 saatten biraz fazla geciktim. Gecikeceğimizi yoldayken arayarak haber de verdim. Ve geç gelsek de masayı 20:15'te teslim edeceğimizi bildirdim. Telefonda konuştuğun hanımefendi gayet iletişim kabiliyeti düşük biriydi. Zor da olsa kendimi anlatabildim. Geldiğimizde saat 19:20 gibiydi. Önce bizi rezerve ettiğimiz masaya oturtmamak için girişte bayağı uğraştılar. 20:15 te kalkacağımızı bir kez daha söyledikten sonra deniz kenarında bulunan rezerve ettiğimiz masaya oturabildik. Ancak bu durum onları çok rahatsız etmiş demek ki; biz yemek siparişimizi verdiğimiz gibi yemeklerimiz gelmeden saat 19:38'de garson gelerek masadan kalkmamız gerektiğini söyledi. Neden diye sorduğumuzda ise; bizim masamıza oturacak kişilerin erken geldiğini söyledi. Ben de bunun bizim sorunumuz olmadığını ve gelenlerin beklemesi gerektiğini söyledim. 20:15'te yan masaya geçecektik (deniz kenarı olmayan). Bu kez bizim sipariş ettiğimiz yiyecekleri yandaki masaya getirip koymaya başladılar. Yani, bize kalkın kardeşim size söyledik işte masanız burası gibi bir mesaj verdiler. Sırf evlilik yıl dönümümüz olduğu için ses çıkartmadım moralimiz bozulmasın diye geçtik yan masaya. Çıkışta rezervasyon yetkilisi ile görüşerek tüm bu şikayetimi bildirdim ve çıktım. Ben rezervasyonuma saat 18:00'de gelseydim de beni saat 19:38'de kaldıracak mıydınız diye sordum. Hayır dedi. Bu cevaba göre; bize verdikleri mesaj, kardeşim siz geç kaldınız biz de size istediğimiz muameleyi yaparız. Suçunuzu, eksiğinizi kabul edin. Oturun söylediğimiz yere demek istediler. Bu arada; biz kalkarken deniz kenarında bir başka masa hala boş duruyordu. Bunu sorduğumda da; onların trafiğe yakalandığı için o masayı beklettiklerini söylediler. Bu tutarsızlık ve resmen büyük bir saygısızlıktır. Bir daha da ne kendim gelirim ne de kimseyi buraya yollarım. Bu restoranın bütün bu marifetlerini herkese anlatacağım. 50 gram et için 800-900 TL ödediğim bir şişe su için 92 TL ödediğim bir restoranda bu derece bir koordinasyon ve organizasyon bozukluğu çok kötü bir deneyim oldu maalesef! Paramızla rezil olduk. Derler ya. İşte biz onu yaşadık. Bu fiyatlarla hizmet veren bir yerde insan biraz daha profesyonellik ve saygı arıyor. Çok yazık!

Serkan
Serkan

Rezervasyon yaptıracaktım şu yazdıklarından sonra hevesim kaçtı vallahi kral

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 19:51

Rezervasyon Sonrası Keyifsiz Ve Adaletsiz Hizmet Deneyimi

27 Nisan 2025 22:58
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 00:40