Füruzan sonuçtan çok memnun

Imperial Tobacco Davidoff White Slims Ve Superslims Bulunamıyor

11 Kasım 2024 20:20

Çok uzun zamandır Davidoff White Slims kullanıyorum fakat daha önce de Davidoff White Superslims satılıyordu. Şimdi yurt dışına çıkınca sadece Free shoplarda bulabiliyoruz. Neden Türkiye'de Superslims satışı yok? Ayrıca dün 3 yerde, benzin istasyonu dahil, Davidoff White Slim bulamadım. Bulmakta çok zorlanıyoruz.

14 Kasım 2024 16:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Konu ilgili departmanlara iletilmiştir. En kısa sürede sizlerle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. IMPERIAL TOBACCO TÜTÜN ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ Keçiliköy OSB Mahallesi Ahmet Tütüncüoğlu Cad. No:11 MOSB 3. Kısım Yunusemre/MANİSA

Füruzan
Füruzan
01 Ağustos 2025 09:10

Merhabalar, Türkiye de neden Davidoff Superslims White satılmıyor. Sadece Dutyfree lerde bulabiliyoruz? Aldığım 2 aylık stok paketim bitti. Başka sigaralar çok ağır. Sadece tek içebildiğim kokusu olmayan hafif tek sigara. Bu konuda desteklerinizi rica ederim.

Imperial Tobacco Davidof White Slim Bulunmuyor

26 Aralık 2023 00:21
Ekrem sonuçtan çok memnun

Davidoff Ivory Slim Sigara Hiçbir Yerde Bulunmuyor!

15 Haziran 2025 14:02
"Imperial tobacco çalışanlarına arayıp bizzat ilgilenen yetkili ve tedarikçi arkadaşlara teşekkür ediyorum çok ilgilendiler bilgi verdiler zaten benim yazdığım şikayet değil firmayla iletişime geçmekti tekrar teşekkür ediyorum"

08 Nisan 2025 09:52