Tolqa sonuçtan memnun değil

25 Mart 2024 03:38

Yaklaşık bir buçuk iki yıldır İlelebet adlı sitede üyeyim ve uzun süredir oynamıyordum. Müşteri hizmetleri tarafından ikna edildikten sonra Mart ayında tekrar oynamaya başladım. Mart ayının başından itibaren 55.000 TL para yatırmış bulunmaktayım ve bu ay hiç kazanç elde edemedim. Cumartesi günü ilk olarak 5.000 TL yatırıp, %50 hafta sonu bonusu olan 2.500 TL'yi aldım ve bu bonusla oyun oynamaya devam ettim. Sonuç olarak 20.000 TL kazandım ve para çekme talebinde bulundum ancak talebim reddedildi. Yarım saat sonra miktarı 17.500 TL'ye düşürerek yeni bir havale çekim talebi gönderdim fakat bu talebim de saçma bahanelerle ve ödeme yöntemini değiştirmem gerektiği söylenerek yine reddedildi. Sinirlenerek oynamaya devam ettim ve kaybettim. Ardından 5.000 TL daha kaybettim ve canlı destekle yaşadığım tartışma sonucunda temsilcilerin yetersiz ve deneyimsiz olduklarını, casino tecrübelerinin olmadığını fark ettim. Daha sonra yöneticiyi aradım ve o, dolaylı yollardan sebepleri kabul ederek durumu açıkladı. Bana ve sisteme güvenmemi istedi ve iletişimde kalabileceğini söyledi. Pazar günü 5.000 TL daha yatırdım ve yine kaybettim. Akşam saat 8'de 5.000 TL daha yatırarak bu sefer kazandım. Yaklaşık 4,5 saat oynadıktan sonra 72.500 TL kazanç elde ettim. Gece yarısı 00:45 sularında çekim talebi oluşturmadan önce müşteri hizmetleriyle görüşmeye başladım. Hangi yöntemle çekim yapacağımı sordum ve önce Payfix ile 50.000 TL çekmemi önerdiler. Ancak bonus kurallarını hatırlatmam üzerine, tüm parayı tek seferde çekmem gerektiğini ve aksi takdirde geri kalan miktarın silineceğini söylediler. Hafta başlangıcı pazartesi olduğu için saat 00:00'da çekim işlemimi tamamlamam gerektiğini belirttiler ve bu nedenle yaklaşık 56.000 TL'lik bakiyemi sildiler ve beni 16.380 TL'ye düşürdüler. Bu tür keyfi kuralları uygulayan casinolarda zaman harcamanızı önermiyorum; aksi takdirde benim gibi pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer 00:00'da bakiyem 70.000 TL olsaydı ve ben 00:50'de örneğin 30.000 TL çekim talebinde bulunsaydım, acaba bakiyemi 00:00'daki miktarına indirirler miydi? Cevap tabii ki hayır. Ancak bu sefer, cumartesi günü iki kez reddedilen çekim talepleri ile sinirlendirme ve bakiyemi sıfırlama taktiklerini 16.380 TL'ye düşürerek uyguladılar. Bu oyuna gelmeyerek 16.380 TL'yi çektim. Bana haksızlık yapıldı ve parama el konuldu. Ödemelerini yapmadıkları sürece bir daha kesinlikle burada oynamayacağım.

Tolqa
Tolqa
26 Mart 2024 15:16

curacao-egaming.com casino lisansına şikayet bölümüne başvurdum birkaç gün süre istediler mahkeme süreciyle ilgili benden bazı belgeler istediler onları da gönderdim. Bu sözde casino'nun lisansını iptal ettireceğim haksız yere kafalarına göre kurallar işleyip 56 bin lira hakkımla kazandığım paraya el koymak neymiş göstereceğim sürecin peşindeyim. Bir casino'ya yatırım yaparken her yerde araştırın öyle yatırım yapın böyle kazanç sağlayanların paralarına el koyan yerler bu ara sık sık gündemde aman dikkat arkadaşlar!

Almisra
04 Kasım 2024 17:11
Çevrimsiz Bonusun Ardındaki Gizli Çevrim Şartları
Okan sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 15:09

17 Eylül 2024 13:42
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 12:40

Hesabım Ele Geçirildi, Müşteri Hizmetleri Destek Olmadı