Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

İdea Klinik Bursa Yanlış Tedavi!

27 Haziran 2023 12:08

Özel bir klinikle ilgili rahatsızlığımı belirtmek istiyorum. Bursa merkez Nilüfer ilçesinde bulunan idea klinik 'e 18 Temmuz 2020'de, hastalığım nedeniyle başvurdum.

Doktor ***** bey, teşhisi koydu ve tedavimin hemen başlanması için 1750 TL istedi. Ben de" daha önce başka sağlık kurum ve kuruluşlarına da başvurdum;ama sizinki gibi bir teşhis ve tedavi önermediler! " şeklinde şaşkınlığımı belirttim. Doktor ***** bey, tedavisinin yüzde doksan beş olumlu sonuçlandığından ve benim de iyileşeceğimden emin olduğunu, yeter ki tedaviye hemen başlayalım dedi.

Hemen 1750 TL'yi ödedim. Lokal anestezili bir cerrahi işlem sonrası aynı gün taburcu oldum ve tarafıma "bir hafta içerisinde şikayetlerimin azalacağı akabinde bir ay sonra büyük oranda sonuç alınacağını " söyledi. İlk günden itibaren şikayetlerimin arttığını kliniği ve doktor ***** bey 'i arayarak bildirdim!

Hemen her gün bu şekilde devam etti! Geçen zaman içerisinde sürekli olarak yeni ilaçlar önerdi! Herhangi bir faydası olmadığını ve neden en başında beni umutlandırarak böyle bir yönteme başvurduklarını, yazılı ve sözlü olarak, sordum! Kontrole gittiğimde nasihat edip gönderdiler!

Şikayetlerim arttı ve devam ediyor! İdea klinik beni maddi ve manevi olarak zor durumda bıraktı! Lütfen yardımlarınızı bekliyorum! Allah hayırlısını versin.

Ateş
Ateş

Doktorun adı neydi acaba?

16 Ocak 2024 18:49

Tedavi Sürecinde Verilen Bilgilerle Uyuşmayan Ücretlendirme Ve İlgisizlik