Vize Başvurusundaki Belirsizlik Mağduriyeti

30 Ekim 2024 16:134.160

30 Eylül'de başvurduğum vizem hala gelmedi. 5 Kasım'da uçağım var ne olumlu ne de olumsuz bir haber alabiliyorum. Uçak ve Otel rezervasyonları öylece duruyor. Yav kardeşim olumsuz da olsa haber verilmez mi bu, ne saçma iş son dakika mı gideceğiz. Fuar'a gideceğim insanlara haber de veremiyorum. Plan program yapamıyorum. Yazıklar olsun böyle sisteme

Haydar
1 Kasım 2024 15:21

An itibariyle mail aldım pasaportum kargoya verilmiş. Umarım bekleyen arkadaşların da pasaportları en hızlı şekilde kendilerine ulaşır

Yorumlar(33)

Esra
Benzer Şikayeti Var
27 Kasım 2024 14:19

Merhaba bende eşim ile birlikte 7 kasımda vize görüşmesine girdim hiçbir eksiğimiz yoktu ama henüz gelmedi bir bilgi de kimseden alamıyorum veya bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba biliyor musun

7 Kasım 2024 17:58

Hakan bey siz nereye mail attınız da size hemen dönüş sağlandı ve pasaportunuzu gönderdiler lütfen bilgi verir misiniz teşekkürler 🙏

4 Kasım 2024 14:38

Haydar Bey Hayırlı olsun darısı bizlerin başına 6 Kasım seyahatimiz henüz cevap yok

4 Kasım 2024 12:26

Süper sevindim sizin adınıza Haydar bey sonucu da paylaşırsınız umarım olumludur. Darısı bizlere.

4 Kasım 2024 03:34

Öncelikle hepimizin güzel sonuçlar alması dileğiyle. Benimde uçağım 9 Kasım cumartesi umarım bir an önce çıkar ki ona göre iptallerimizi ve işlerimizi ayarlayalım. Gerçekten çok can sıkıcı bir süreç...

31 Ekim 2024 19:36

Haydar bey az önce okudum burada birinin 2 Kasım yolculuk tarihi ve bugün vizesi sonuçlanmış sizinki 5 Kasım sanırım Pazartesi ya da Salı haber alırsınız siz de

31 Ekim 2024 15:13

Bende de aynı sıkıntı var 16 eylülde vize başvurusuna gittim ekimin 31 oldu hala pasaport yok istenen belgeleri tekrar gönderdiğim halde dönüş olmadı son tarih 7kasım dediler ekimin 2. Haftası attım bütün istenen evrakları tekrardan ki 29 ekimde dersleirm başlıyor diye hala dönüş atan yok, evi tuttum depozito kira her şeyi ödedim her şeyi ayarladım hala vizem gelmedi aksilik eğitimden de mahrum ediliyorum okul her gün mail atıyor izin al devamsızlıktan kalacaksın diye.

31 Ekim 2024 11:36

Kasım henüz başlamadı sanırım haftaya büyük ihtimalle bizim de Kasım da yolculuk

Kezban
31 Ekim 2024 09:45

Haydar bey vizeniz geldiğinde yazar mısınız 5 Kasım bizim de Kasım için hiç okumadım gelen 🙏umarım yetişir

30 Ekim 2024 17:28

Bende de aynı sıkıntı var ve 6 Kasımda seyahatim bir gelişme olursa yazar mısınız mail attım iki kere i Data zaten bilgi vermiyor gerçekten stres altında bekliyoruz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

iData Vizem Gelmedi Sonucu Halen

29 Eylül 2023 13:442.364

Vize başvurum Antep'ten yaptım 40 gün oldu. Vizem halen gelmedi günlerim zaman kalmadı 15 Ekim uçuş zamanı ne zaman geli...

3 Yorum

iData Schengen Vize Başvurusu

30 Ekim 2023 23:443.604

28 Ağustos'ta vize başvurusunda bulundum, aile ziyareti için davetiye ile başvurdum. Bugün 30 Ekim ve hala sonuçlanmadı ...

1 Destek7 Yorum

Vize Randevu Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Belirsizlik

10 Kasım 2024 02:246.498

Merhaba, 6 Eylül de ben de randevu sırasına girdim fakat hala bir haber yok. Benden sonra başvurup randevu alanlar da va...

Vize Randevu Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Belirsizlik
3 Destek2 Yorum