Schengen Vizesi Başvurusunda Gecikme Endişesi

11 Ekim 2024 18:02

Merhabalar, 26.09.2024 tarihinde İstanbul Altunizade'den Almanya Schengen vizesi başvurusu için evraklarımı verdim. 16.11.2024 tarihinde uçağım var ve hâlâ sistemde konsoloslukta görünüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, seyahat tarihim geçti. Bu sebeple red yeme olasılığım var mı? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

25 Ekim 2024 16:19

26.09.2024 tarihinde İstanbul antunizade iData ofisine Almanya schengen başvurusu için teslim ettiğim pasaportum 25.10.2024 (bugün) 15.29 saatinde SMS gelerek pasaportum kargoya verildi. Eylül ayında başvurup pasaportu teslim edilen var mı? Sonuçlarınız neler öğrenebilir miyim.

25 Ekim 2024 16:25

Pasaportum kargoya bugün verildi haberini aldım, pazartesi elime ulaşır diye düşünüyorum, meraklı bekleyiş başladı

Yorumlar (18)

Beyza

Eray Bey, vize sonucunuz geldi mi acaba? Bizim de seyahat tarihimiz geçti ama hala pasaportlar konsoloslukta.

23 Eylül başvuruma bugün Red geldi

Beyza

Eray Bey, sonucunuz belli oldu mu? Başvuru tarihlerimiz yakın biz de iData Altunizade'den başvuru yapmıştık. Halen bir haber gelmedi.

Beyza

Tabii Eray Bey. Ancak hala bir dönüş yok maalesef. Umarım bu hafta olumlu netice alabiliriz...

Eray

Hâlâ haber gelmedi beyza hanım, haber gelirse size de bilgilendirirseniz sevinirim

Yüksel

Ben İstanbul Gayrettepe'den başvuru yaptım kendim alacağım ama iData sistemde konsolostukta gözükmekte. Sizin adınıza sevindik sonuç alamayanlar olarak 😀 biz beklemeye devam. Duruma göre yarin veya perşembe gideceğim iData ofisine

Elif
Elif

Ben 16 Eylül'de başvurmuştum, seyahatim 19 Ekimdi. Bugün pasaportum geldi. Daha önce vizem olmasına karşın sadece seyahat süresi kadar vermişler. Seyahatinizden 3 4 gün önce gelir.

Eray

Seyahatim yarın sabah idi uçağımı ve otel rezervasyonlarımı iptal ettim bugün de bir haber yok hâlâ bekliyorum başka bir ülkeye de seyahat planım vardı pasaportum yetişir mi diye bekliyorum, sizin içinde hayırlı olsun sevindim adınıza, bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Sonucunuz belli oldu mu?

Eray

Haber alırsanız pasaportunuz gelirse bilgi verirseniz sevinirim

Buse

23 Eylül'de ben ve nişanlım başvurduk Altunizade'den. Bizden de haber yok...

Maalesef hâlâ belli olmadı

Yüksel

Merhaba benimzde 18inde seyahatim var 24 Eylül başvuru yaptık hala sonuç bekliyoruz sonuç alırsanız lütfen bilgilendirin teşekkürler

Eray

Hayırlı olsun yüksel bey, en kısa zaman da bize de haber gelmesi dileğiyle

Yüksel

Merhaba bugün öğlen 2 gibi pasaportumun iData ofisine ulaştığı bilgisini alarak gittim aldım. Gayrettepe şubeden. 6 aylık multi vermişler bilgilerinize sizlere de çıkar bir an önce Umarım

Eray

Seval hanım bana haber gelmedi maalesef, İdata sisteminde konsoloslukta gösteriyor, teşekkürler yazdığınız için inşallah vizeniz çıkar, en kısa zamanda benimde pasaportum ve vizemin gelmesi dileği ile

Seval
Seval

Eray bey sizinle aynı gün başvuru yapmışız benim bugün kargoya verildi benim uçuş tarihim 19 Ekim size haber geldi mi

Eray

Bilgilendiririm tabi, sizde sonuç alıp bilgilendirirseniz sevinirim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi

16 Ekim 2024 11:40
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Idata Almanya Vize Reddi

İlkay