Begüm sonuçtan hiç memnun değil

İzmir İdata Ulusal Öğrenci Vizesi Randevum Atanmadı

28 Ağustos 2024 16:56

İdata İzmir'e 9 Ağustos tarihinde 41F için başvurumu yaptım. Hâlâ randevu atamasını bekliyorum. Almanya'daki okuldan kabul mektubumu aldım, bütün belgelerim hazır, randevumu bekliyorum. 14 Ekim'de okulum açılacak. Randevu atanmasından sonra vize için bekleyeceğim zaten. Kabul mektubum geldiğinde çok sevinmiştim ama vize yüzünden gidemeyecek olma düşüncesi beni çok üzüyor. Üstelik ikametgâhım İstanbul'da olsa bu kadar zor olmayacaktı belki de. Umarım sorunum ve benzer sorunu yaşayanların mağduriyeti kısa sürede çözülür. PNR no: IDT4GZKHJ7V

Yorumlar (5)

Mert
Mert

Randevunuz atandı mı acaba?

Begüm

Maalesef hayır, hala bekliyorum.

Ece
Ece

Ben de berlindeki okulumdan vize davetiyem olduğu halde vize alamıyorum 😔24 mayısta randevu başvurusu yaptım hala ataması bile yapılmadı büyük ihtimal 25fall dönemine erteleyeceğim okulum 1 ekimde açılacak PNR IDTJN78YT96

Can
Can

4 aya kadar beklersiniz ona göre hazırlayın kendinizi.

Reza
Reza

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. 30 Temmuz'da İstanbul'dan lisans eğitimi için aynı vize türüne başvurdum, ancak hâlâ randevu e-postası almadım. Okul dönemi yaklaşıyor ve hâlâ vize randevumuzu bekliyor olmak gerçekten stresli. Umarım hem bizim hem de benzer gecikmeler yaşayanların mağduriyetleri kısa sürede çözülür.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi

Vize Randevusu İçin Aylarca Beklemek

Özgür
27 Ocak 2025 18:34
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

İData Vize Randevusu Gecikmesi Yüzünden Eğitim Hayalim Tehlikede!

Gizem
15 Şubat 2025 20:58