iData Vize Başvurusunda İkamet Değişikliği Mağduriyeti

25 Ekim 2024 08:42

Annemle birlikte Almanya'ya turistik gezi yapmak amacıyla 18 Mayıs 2024 tarihinde iData aracılığıyla 21876931 numaralı başvuruyu gerçekleştirdim. Bu tarihte hem ikametgâhımın İzmir'de olması nedeniyle hem de annem ile birlikte başvuru yapmak amacıyla İzmir Başkonsolosluğuna randevu oluşturdum. Fakat bu tarihten sonraki süreçte isim dolayısıyla ikametimi Bartın'a taşımam gerekti. 24.10.2024 tarihinde SDPT9FPGEHJ PNR numaralı randevumda ikametimin Bartın'da bulunması nedeniyle başvurumun alınamayacağı bildirildi. Başvuru sırasında ikametim İzmir'de bulunduğu için bu konu zaman olarak büyük bir mağduriyet oluşturmuştur. Sonrasında Ankara Büyükelçiliğinden SDP679RTGQB PNR numaralı randevu talebini oluşturdum. Mağduriyetimin giderilmesi konusunda yardımlarınızı beklemekteyim.

İrfan

Ben çalıştığım İl ile evimin ikametgahım farklı. Başvuru yaptım evraklarım alındı ama bana randevunuzu çalıştığınız yere göre almanız gerek dediler bende sitenizde çalışılan il belirtmemişsiniz ikametgah yazıyor ona göre randevu aldım dedim. Bana bir dilekçe imzalattılar çalıştığım yer ile ikametgahı ayrı diye uyarıldım yazdırdılar.

Alperen

Benim başvuruyu hiç almadılar randevuyu alırkenki ikametgahım İzmir di fakat sonrasında Bartın'a aldırdığım için is dolayısıyla

İrfan

Alperen bey ikamet adresiniz yüzünden vize reddi aldınız mı?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi