Ünal sonuçtan hiç memnun değil

İdata Randevu Atama Bekliyor (70gündür)

Ünal
05 Aralık 2023 19:51

İdata, 70 gün önce 28 Eylül'de ulusal vize için randevu almama rağmen hala randevu ataması bekliyorum. Benden sonra başvurup gidenler olduğunu buradan gördüm, fakat benim hala atamam yapılmadı. PNR: IDTKU0J56IC. Lütfen en yakın zamanda randevu atamamı gerçekleştirin. Her şeyi en erken tarihlerden itibaren planlamama rağmen, son teslim tarihlerine göre hazırlık yaptım ve zamanım giderek azalıyor. İş görüşmelerini kaçırma riskiyle karşı karşıyayım. Lütfen yardımcı olun.

16 Aralık 2023 12:16

PNR: IDTKU0J56IC, iData ulusal vize randevu ataması yapılmıyor, 28 eylülde Ankara iData üzerinden Almanya ulusal vizeye başvurdum ve halen yaklaşık 80 gündür atama bekliyorum, idatada 30-90 gün içinde atama yapılır genelde yazmasına rağmen hala atamam yapılmadı, işin üzücü kısmı benden sonra başvuran önceliği olmayan insanların bile randevu almış olması, işlerin aksamasını yoğunluğu anlayabilirim , bir açıklama bile yapılmıyor kimi arasak ne konsolosluk ne iData kimseyle muhatap olamıyoruz, bekleyen iş görüşmelerim var, en yakın zamanda atamamı yapın lütfen.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi

İData Randevu Atama Bekliyor!

Yiğit
16 Ocak 2024 16:44

Hamit
06 Aralık 2023 01:20
Ece sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 18:18

Sevda