iData Pasaport Kargom Kayboldu: Şikayet Ve Mağduriyet

Sena
23 Aralık 2023 22:05

İdata tarafından vize başvurumuzun sonucu pasaportlarımızla beraber Aras Kargo tarafından eşim ve benim adresimize yollanmak üzere 24 saatte teslim edilmesi gereken önemli bir evrak olarak kargolandı. Yalnız ne 24 saatte adresime geldi ne de şehrimiz olan İzmit'e! 3562312415292 ve 3562312220502 kargo takip numaralı kargomuzu Yahyakaptan Aras Kargo şubesini arayarak sorguladık. Görevli kargomuzun yanlışlıkla Adana'ya yollandığını söyledi. Bu yüzden pazartesi elimize geçeceğini oradan geri İzmit'e yollanacağını söyledi. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradık. Oradaki görevli kendi şirket çalışanlarını koruyarak bize Kocaeli transferde olduğunu Adana ' ya yollanmadığını iletti. Sonuç ne pasaportlarımız var ne vize sonuçlarımız. Bu nasıl bir işleyiştir ya İtalya'ya uçağımız var ortada pasaportlar yok! Böyle önemli bir evrakı nasıl adrese teslim edemezsiniz?! Biz şu an pasaportlarımız nerede bilmiyoruz! Şikayetçiyim bu kargo firmasından! Böyle rahatlık böyle iş bilmezlik görmedim! Mağduriyetimizin giderilmesini pasaportlarımızın elimize en kısa zamanda ulaştırılmasını istiyorum! İdata nasıl böyle amatör bir kargo firmasıyla çalışır ona da şaşırıyorum!

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Vize Sorunu
İData İtalya Schengen Vizesi
1 Takipçi

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
20 Ocak 2024 14:56
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Ekim 2024 10:15