Samet sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 11:26
Samet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

22 Ağustos 2024 saat 10'da ailem için İtalya vizesi Idata üzerinden başvuru yaptık. Gezimiz 25 Eylül 2024 uçuş sabah 09.35, hâlâ İtalya Konsolosluğu'ndan pasaportlarımız gönderilmedi. Gelmeyecekse uçuşu açığa alayım, rezervasyonu iptal edeyim. Geçen sene 8 günde gitti, 3 ay multiple olarak geldi. Bu sene çocukları da götüreyim dedim, aileme karşı çok mahcubum. Maillerime de geri dönüş olmadı, bu sefer manevi olarak çok yoruldum. Yarın saat 5'e kadar gelmezse yıllık iznimi de yakacağım. Bu bekleyiş beni ve ailemi yordu.

profile profile
25 Eylül 2024 01:02

Bizim aracı kurumla herhangi bir sorunumuz yoktur zira çalışan arkadaşlar gayet ilgiliydi, sorun konsolosluktaki işler sanırım yoğun ya da sürece yayıyorlar. Hem iData Bursa Caner bey, hem de son akşam genel merkezdeki bayanla telefonla konuşmamız gayet yapıcıydı. Son güne kaldı 3,5 attım ancak ne uçuşumuzu erteledim ne de rezervasyonu iptal etmedim, her şey için teşekkürler... Esenyel Ailesi

25 Eylül 2024 01:04

Teşekkürler

Yorumlar (7)

Tolga

Hocam gözünüz Aydın :) seninle birlikte bizde stresli bir bekleyiş içine girdik. Benim uçuşum 28 Eylülde hala beklemekteyim.

Samet

24.09.2024 Bu sabah işleme alınmış Bursa'ya yetişip yetişmeyeceği riskini göze alamadık bir koşu Gayrettepe ofisine gidip aldım, Çok şükür 6 ay multiple

Buse
Buse

Merhaba, bir gelişme oldu mu acaba?

Enes
Enes

İData'ya gelmiş pasaportunuz

Samet

Çok şükür, son akşam genel merkezdeki bayan telefonda çok yardımcı oldu. Gayrettepe'de kalması için talep oluşturduk, sabaha aradılar buradadır diye.

Tolga

Hocam dosyanızla ilgili sistemde değişiklik oldu. Başvuru dosyanızı incelemeye aldılar. Muhtemelen 15:30 civarı konsolosluktan çıkacak. Kargo süreci ne olur bilmiyorum ama pasaportunuzu iData'da yakalamaya çalışın.

Gayrettepe'de yakaladım 😀 Teşekkürler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Schengen Vizesi
1 Takipçi

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
13 Ağustos 2024 23:32