Murat sonuçtan hiç memnun değil

iData 81a Vize Başvurusu

Murat
15 Eylül 2023 14:34

Merhabalar. Offenburg yabancılar şubeye bir aracı kurum ile 81a ön onayına başvuralı neredeyse 6 ay oldu ve dönüş olmadığı söyleniyor. Makine müh h+ diplomam var. Bu süreçle alakalı bir öneriniz var mı? Türkiye'den mavi kart vizesine başvuruda bulunsam avantajı veya dez avantajı oluyor mu?

Zeliha
Zeliha
Şikayeti Çözüldü

Murat Bey merhaba, bluecard koşullarını sağlıyor musunuz? Ben bluecard için randevu talebinde bulundum ancak henüz randevu atamam gerçekleşmedi. İşlemleri hızlandırmak için 81A'dan mı devam etsem diye düşündüm ama 81A ile gittiğimizde bluecard alabiliyor muyuz bilginiz var mı?

Musa

Merhaba betül hanım siz nasıl yaptınız bende 81a üzerinden blue karta başvurmayı düşünüyorum

Musa

Merhaba zeliha hanım bende 81a üzerinden blue karta başvurmayı düşünüyorum siz nasıl yaptınız

Betül
Betül

Zeliha Hanım Merhaba, Benim de henüz mavi kart için randevu atamam yapılmadı. İş verenim 81a ön onay için destek vereceğini söyledi. 81 ön onay ile mavi kart başvurusu yapamıyor muyuz? Siz nasıl ilerlediniz? Mevcut mavi kart randevuyu iptal edip 81a olarak tekrar mı randevu aldınız?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
20 Takipçi
Vize Sonucu Gecikmesi

Ön Onaylı Vize Başvurusunda Randevu Gecikmesi Mağduriyeti

İbrahim
08 Mayıs 2025 14:07
Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurumuzun Gecikmesi İşimi Tehlikeye Atıyor!

Kayhan
13 Şubat 2025 15:54