Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

icolon.turkiye (icolon-siparis.com) İnsanları Yanlış Bilgilendiriyorlar

03 Ağustos 2023 16:48

Bu ürün Instagram'da karşıma çıktı ve bende bağırsak problemlerim olduğu için kullanmaya karar verdim ve araştırmaya başladım. T*** almaya karar verdim ama hiçbir satıcı ürünün içeriğini yazmadığı için distribütör firma ile iletişime geçtim onlarda bana ürünün içeriğini yanlış attılar üründe sinamekinin olmadığı içeriği attılar ancak elime geçen üründe sinamekinin olduğunu fark ettim. Bende karın ağrısı ve baş dönmesi olunca araştırdım. Sinamekinin bağırsak hastalarında çok tehlikeli olabileceğini öğrendim. Para iadesi talep ettim ancak hiç söyledikleri gibi memnun edici cevaplar alamadım. Kimsenin geri dönüşü olmayan sağlık problemlerini yaşamasını istemem. Sinameki çok dikkatli kullanılmalıdır.

07 Ağustos 2023 13:04 (Şikayetten 3 gün sonra)
Yusuf
07 Ağustos 2023 23:39

Ürünün beğeni ve yorumlarına inanmayın kampanya yapıp ve hediye göndererek bu yorumu yazdırıyorlar. Bilinçli bir tüketici olun içeriğini isteyin her etken maddeyi araştırın lütfen kesinlikle doktora başvurun rahatsızlığınız varsa, bu ürünü kullanırken rahatlayabilirsiniz çünkü pazarlanırken söylenmeyen sinemak i müsil etkisi görüyor ve sizi rahtlatıyor olabilir kısa bir araştırmayla bu bilgileri edinebilirsiniz. Ancak uzun vadeli kullanıp bırakınca bağırsaklarınız daha kötü olabilir. Bende ciddi yan etkiler yaptı. İnsan sağlı bu oyuncak değil kesinlikle doktorunuza danışın. Destek ekipleri de rezalet t elimde belgeler var iken bana size sinemakinin olduğunu söylemiştik diyorlar.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

İcolon Türkiye  İçeriği Sakıncalı Maddeler

10 Ağustos 2023 01:30

15 Ocak 2024 10:38

22 Ağustos 2023 11:55
Zilan sonuçtan hiç memnun değil

Zilan
20 Aralık 2024 20:30