Zilan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 20:30

Öncelikle bir arkadaşımın tavsiyesi ile WhatsApp'tan iletişime geçtim, satıcı S**** Ö****** ile. Ürün hakkında bilgi verdi. Ben de daha sonra sipariş vereceğimi, maaşım henüz yatmadığını söyledim. S**** Hanım da sipariş oluşturayım, gelince alırsınız dedi. Onayladım, benim kız arkadaşım da sipariş verdi. Ürün gelince aldı, ben alamadım. Ürün geri gitti. Ben de arkadaşımın ürününden bir haftalık alıp denemeye başladım. S**** Hanım beni aradı ve neden almadınız, üründen 120 lira kesinti olduğunu dile getirdi. Ben de S**** Hanım'a alamama nedenimi belirttim, o da tekrar sipariş vereyim de bari zararım karşılansın dedi. Ben de mahcup olmamak için tamam dedim. Ürünü kullandıktan iki gün sonra aşırı derecede mide bulantısı yaşadım. Gece 2'de uykumdan uyandım, mide bulantısından ve sabaha kadar uyuyamadım. Belki ürüne yeni başladığım için olduğunu düşündüm ve S**** Hanım'a yazdım. Midem bulanıyor, uyuyamıyorum diye. Bana ürün mideni bulandırıyor, yemek yiyemeyesin diye cevap verdi. Daha sonra adetim henüz 10 gündür bitmişken bende kanama oldu ve aralıklarla devam etti. Bunu da aynı şekilde S**** Hanım'a belirttim ve bana ürünün adet söktürücü özelliğinin olduğunu söyledi. Benimle birlikte kullanan arkadaşımla iletişime geçtim, o da bana kalbinin sıkıştığını, çarpıntı yaptığını söyledi. İşler daha kötüye gitmeden ilacı bırakmalıyım diye düşündüm. Zaten kendi paketimi kullanmamıştım bile, arkadaşımınkini kullanıyordum çünkü. S**** Hanım'a söyledim, ben iade etmek istiyorum diye. Bana yapamadığını söyledi. Ben de neden daha önce haber vermediğini sordum, bana 'Ben herkese tek tek haber mi vereyim?' dedi. Daha sonra, eğer iademi yapmazsanız yasal yollara başvuracağımı dile getirdim, ayrıca kullanan arkadaşlarıma, tanıdıklarıma bu durumu bildireceğimi söyledim. S**** Hanım bana 'Sen beni tehdit mi ediyorsun?' dedi. Hayır, tehdit etmiyorum dedim. Bana 'Ben seni paylaşayım da beni tehdit ediyor diye bakalım kim rezil oluyor' diye bir cümle kullandı. Daha sonra bizimle uğraşmanın zor olduğunu söyledi ve bana 'Biz her üründen şikayetçi olanın ürününü alalım mı?' diye bir cevap verdi. Ben de demek ki üründen ciddi manada şikayet var diye cevapladım. Asla mağduriyetim giderilmedi. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Lütfen yardımcı olun.

22 Aralık 2024 12:48

Merhaba Amazon yetkilisi benim sorunum ilacı kullandıktan 3 gün sonra gece 2 de mide bulantısı ile uyandım ve uyuyamadım mide bulantım devam etti daha sonra adet günüm değilken belirli aralıklarla kanamam oldu aile doktorum önemli bir şey vardır diye beni şehir hastanesine yönlendirdi ilacı kullanmayı kestikten sonra kanamam olmadığı için hastaneye gitmedim

22 Aralık 2024 20:43

Merhaba Amazon yetkilisi benim mağduriyetim paketi kullanamama rağmen ben ürünü teslim etmek istedim satıcıya ama asla ürünü benden almadı iade yapmadığını söyledi fakat ürünü almadan önce beni bilgilendirmedi iade olmadığından

N. Bedir
15 Ocak 2024 10:38

Forx5 Sağlık Sorunları Yaratan Ürün

Fatma
17 Ekim 2024 10:13
Forx5 Sağlık Sorunları Yaratan Ürün
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
12 Temmuz 2023 10:01
evdeeczane.com Ürünün Kargoda Kaybolması Ve Bilgi Verilmemesi
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Zararlı Ürün ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Cihat
07 Ekim 2024 21:58
Zararlı Ürün ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
zararli-urun-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.pdf
Ali sonuçtan hiç memnun değil

FORX5 Toz İlaç Sonrası Ciddi Sağlık Sorunları Ve Satıcı İlgisizliği

Ali