İcanpares Dikkate Almamak Ve İlgisizlik

20 Mart 2024 10:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, konu hakkında sizin için üründe güçlendirme yapacağız. Özür amaçlı size güçlendirilmiş seperatörden 2 adet göndereceğiz. Kargo size geldiğinde denemesini yapın lütfen. Herhangi bir sorun olmazsa son durumu burada paylaşmanızı rica ediyoruz.

İcanpares’in Dyson V12 Süpürge Borusu 40 Günde Kırıldı, Garanti Yok Deyip Sorun Çözülmedi

Sezgin

İcanpares’in internet sitesi üzerinden Dyson v12 süpürgem için uyumlu boru satın aldım. Ürünü 10 Şubat tarihinde teslim ...

Yanlış Ürün Gönderildi, Hemen Değişim Ve İletişim Talebi

Adem

"Merhaba firma yetkilileri sorunum çözüldü fakat farkında mısınız bana WhatsApp hattınızdan ( şikayet var üzerinden bir şikayet olusturmussunuz) diyerek dönüş yaptınız oysaki ven sizin WhatsApp hattınıza da iletişim sağlamaya çalıştım görsel fotoğraf lari ile beraber detaylı yazdım neyse geç de olsa sorunum çözüldü benim firma yetkililerine naçizane tavsiyem telefon numaralarını site üzerinden güncellemeleri ve ulaşabilir olmaları dir kendilerinine ulaşabilseydim konuyu buralarda kadar taşımayacaktım teşekkürler Ayrıca şikayet var ekibine buradan teşekkür ediyorum sorunumun çözülmesinde büyük payları var."