Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson: Garanti Kapsamında Yaşanan Motor Sorunları Ve Servis Problemleri

29 Temmuz 2024 16:43

2021 garantili Tucson model aracım kendi kendine devri 5 bin devirde tutuyor ve ben gaza basmıyorum. Durdurmak için stop düğmesine bastığımda ise bir süre motor çalışıp duruyor. Yetkili servisi, 'ambeleye kalkmak' diye bir şey olduğunu, motorun kendini bitirene kadar durmayarak kullanılmaz hale getireceğini söyledi. Bu nedenle aracın kullanılmayıp, çekici ile gönderilmesi gerektiğini belirtti. Garantisi olan, gezici servis hizmeti olan bir aracın öncelikle ustanın gelip bakması, hallolmuyorsa çekici vasıtası ile servise gitmesi gerekir. Şimdi Hyundai markasının çözüm yöntemi çekiciye koy gönder şeklindeki çalışma prensibi hiç hoş değil. Ayrıca zaman bulup yapılırsa araç, gidip almak zor. Çünkü 1 hafta önce de PM sensör arızası verdi ve ben yine gittim aracı almaya başka bir ile. Çocuk oyuncağı mı? 1,5 milyonluk araç al, sonrasında ne kaliteli servis, ne ilgili müşteri hizmetleri, sal gitsin. Enteresan olan, aracın periyodik bakımı 15 gün önce yapıldıktan sonra bunların olması. Hyundai Asistan yetkilileri, müşteri temsilcisi demiyorum, yetkili biri bana dönüş yapıp bunu açıklayabilir mi? Paramızla rezil mi oluyoruz.

29 Temmuz 2024 17:28 (Şikayetten 45 dakika sonra)
Fatih
30 Temmuz 2024 18:42

Hyundai assian genel merkezi ilgisizliğin, Samsun Hyundai Kamer ehli olmayan ustaların bana arıza yok deyip aracı alabilirsiniz demesi dalgamı geçiyorsunuz. Neymiş arıza kodu çıkmamış araç 5000 devirde çıldırmış gibi kendi kendine gaz yerken servisteki usta ya da müşteri temsilcisi yoktu yanımda. Çocukları taşıyorum ailemi taşıyorum. Size verilen para yazık gerçekten yazık. Çözüm için arayın bahane üretmek için değil. Aracımın şu an Samsun Kamer de olması ve yapılmadan arıza çözümlenmeden bana teslim edilmesi sonucundaki tüm oluşacak tehlikelerden Samsun Hyundai Kamer yetkili servis ve Hyundai assian genel merkez sorumludur.

Garanti Süresi Dolmadan Yaşanan Arıza Ve Sonrasında Mağduriyet

25 Temmuz 18:06

Engin
29 Haziran 20:24
Bakımdan Kısa Süre Sonra Ciddi Motor Arızası Ve Güvenlik Endişesi
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'un Garanti Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

Ercan