Huğlu Star Av Tüfeği

18 Ocak 2023 00:32

2009 yılında Huğlu Star yarı otomatik (7+1) tüfek aldım. O günden sonra ruhsatı hiç yenilemedim. Şu an ruhsatlar değiştiği Emniyet aradı ruhsatınızı yenileyin dedi. Bende yenilemek için emniyete gittiğimde emniyet bu tüfeklerin toplatma kararı bulunduğunu ve yenilenemeyeceği mi ve tüfeği teslim etmemi istedi. Tüfeği teslim etmedim fakat ruhsatı da yenileyemedim. İnternetten incelediğimde benim gibi çok mağdur olan insan gördüm. Bu ruhsat yenileme ve tüfekle ilgili firmanın herhangi bir çözümü var mı acaba yoksa mağdur olan bizler ruhsatsız tüfekle mağdur olmaya devam mı edeceğiz ki bu da suç teşkil eder bizler açısından.

24 Ocak 2023 01:29

Firmadan tarafıma dönüş sağlanmasını beklerdim ama günlerdir hala ses çıkmadı.

Yorumlar (5)

Kayra
Kayra

Bir yakınım bana tüfeği devretmek istiyor aynı şekilde sorun yaşayacak mıyım? Bu tarz şeylerde yeniyim onun da ilk tüfeğiymiş manevi değer de olacaktı bakabilirim tüfeği üstüme almak için?

Kerem

Birleşelim hep beraber hareket edelim birbirimize yardımcı olalım savcılık kararına rağmen bu nasıl oluyor

Kerem

Ruhsat yenilemek için Star huğlu tüfeğime emniyete gittim Beyşehir savcılığının sahibine iade kararına rağmen geçici olarak tüfek alındı şaştım kaldım yasal hakkım neyse bende hakkımı arayacağım

Çiçek
Çiçek

Aynısı benim basımada geldi bu firma neden böyle yaptı anlamadım

Kerem

Sizin durum ne aşamada tüfek geri verildimi

Tuncay sonuçtan çok memnun

Huğlu Renova 71 İle Vuruş Sorunu

Tuncay
12 Mart 2025 23:08
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Huğlu Veyron Av Tüfeğinde Sürekli Sol Alt Atma Sorunu Çözülmüyor

Haydar
17 Ekim 2025 18:44

Kısa Sürede Ciddi Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Huğlu Veyron Tüfeğimden Hayal Kırıklığı Yaşıyorum

Muhammet
16 Aralık 2025 21:21