Huawei Watch GT3 Saatim Kapandı Açamıyorum.

01 Temmuz 2023 06:40

Huawei watch GT3 akıllı saatim ile denize girdim açık denizde yüzme programını açtım ve denizden çıktıktan bir süre sonra kapandı. Şarjı bitti diye düşündüm şarj ettim ancak yine de açılmıyor. 1 senesi dolmadan saati kullanamaz hale geldim. Ne yapmalıyım?

profile profile profile

Yorumlar (7)

Demek ki bir çok kişiye oluyor bu. Dün de bana oldu. Huawei watch Pro 3. Denizden çıktım. Ses bozuldu dokunmatik gitti sonra komple kapandı. İşin kötüsü garanti de bitti. Huawei yi de hayatımızdan çıkarıyoruz. Hayır bir sürü de orijinal kordon almıştım. 😅

Ömer

Merhaba, servise gönderin, sonrasında servis raporunu kaybetmeyin, aynı arızayı tekrar verebiliyor. Ben de 2. Kez aynı sıkıntı oldu. Hakem Heyeti'ne müracaat ettim

Yunus
Yunus

Benim de biraz önce sanırım aynı şey oldu şarja taktım bakalım sonrasında sıfırlama deneyip olmazsa garantiye göndereceğim. Sonuçta yüzme modu olan bir saat ve bu şekilde pazarlanıyor.

Ömer

Merhaba, Bende de GT3Pro vardı ama denize girmeyi bırakın duş alırken bile çıkarıyordum. Saat kapandı kendiliğinden ve garanti kapsamında anakartı değişti. Saat geldi kullanmaya başladım ve 4 gün sonra yine kapandı. Hakem Heyeti'ne müracaat edip yenisi ile değişimini talep ettim. Bakalım süreç nasıl olacak, bence direk gönderin servise

İbrahim

Selamlar çok geçmiş olsun. Bende gt3pro saat ile dalış yaptım. Benimde mikrofon arızalandı. Garantiye verdiniz mi? Nasıl bir yol izlediniz?

İbrahim

Hakkınızı arayın yüzme ile kullanıcı hatası olması imkansız. Benim saati tercih etmemde ki sebep zaten dalış saati olduğu için. Sadece iki dalışta kullandım. En fazla indiğim derinlik de 7-8mt. Saati pazarlarken denizin altına stand kuruyorlar. Bakalım bende yarın götürmeyi düşünüyorum. Bilgi için teşekkürler. Umarım sonuç sizin açınızdan olumlu çıkar...

Duhan

Dün aldığım mağazaya teslim ettim saati. Teknik servise ileteceklerini söylediler. Garantisi devam ediyor ancak teknik servis raporuna göre karar vereceklermiş garanti kapsamında olup olmadığına.

Huawei Gt 3 Kapandı Açılmıyor.

25 Ağustos 2024 22:56
Yoldaş sonuçtan hiç memnun değil

Akıllı Saatte Suya Dayanıklılık Sorunu ve Kullanım Dışı Kalma

Yoldaş
29 Haziran 2025 11:16
Akıllı Saatte Suya Dayanıklılık Sorunu ve Kullanım Dışı Kalma
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch Gt 3 Saat Su Aldı Ve Çalışmıyor.

Alper
13 Nisan 2024 22:30