Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Hsm Radyoloji Kampanya ve Randevu Mağduriyeti

14 Aralık 2023 17:07

Açıklama: İBB Tıp Merkezi'nin anlaşmalı olduğu bir kurum olan Ataköy hsm Radyoloji İleri Görüntüleme ve Tanı Merkezi'nde usg çektirmek istedim. Normalde İBB'nin anlaşması 15.12.2023 tarihinde bitmesine rağmen, ilk aradığımda 14.12.2023 tarihinde anlaşmanın bittiğini, istersem 2000 TL ödeyerek pazartesi gününe randevu ayarlayabileceklerini söylediler. Bunun üzerine ben bir kez daha aradım, bu sefer de başka bir kişiyle görüştüm ve bana aynı şekilde anlaşmanın bittiğini, ücret olarak 1500 TL ödersem pazartesi gününe randevu ayarlayabileceklerini söylediler.

Sonuç olarak, belediyeyle anlaşmanın ayın 15'inde bitmesine rağmen, bana ayın 14'ünde anlaşmanın bugün bittiği söylenmiştir. İki farklı kişi iki ayrı fiyat vermiştir. Ben normal şartlarda yarın ücretsiz olarak çektirebileceğim usg'yi bana randevu vermeyerek, kampanya biteceği için pazartesi gününe ancak ücretli olarak çektirebileceğim söylenmiştir. Bu konuda şikayetçiyim, gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim.

Şişli Ultrason Renkli Doppler Doktorun Tavrı

24 Şubat 2025 09:25

Peşin Ödeme Sonrası MR Randevusunda Saatlerce Bekletildim

04 Kasım 2025 18:42

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

19 Aralık 2024 19:37
Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Kötü Hizmet Deneyimi

Echomar Sağlık Grubu (İstanbul) Echomar Koşuyolu Görüntüleme Merkezinden Şikayetçiyim

27 Ağustos 2024 00:14
echomar-saglik-grubu-istanbul-echomar-kosuyolu-goruntuleme-merkezinden-sikayetciyim-3.pdf
echomar-saglik-grubu-istanbul-echomar-kosuyolu-goruntuleme-merkezinden-sikayetciyim-2.txt