Mustafa sonuçtan memnun değil

Hotel Hideaway Kimlik Doğrulama Sorunu Ve Destek Ekibi Engeli

08 Eylül 2024 13:07

Merhaba,

Hotel Hideaway oyununda aldığım "reşit cezası" sonrasında kimliğimi doğrulamak amacıyla 1981 doğumlu olduğumu gösteren kimliğimi gönderdim. Ancak, bu kimlik doğrulama talebim maalesef kabul edilmedi. Konuyla ilgili olarak destek ekibine ulaşmaya çalıştım, fakat hiçbir soruma yanıt alamadım ve sohbeti kapattılar. Sonrasında yazmaya devam ettiğim için destek ekibi tarafından engellendim.

Oyuncu adım ๛ลtใลภtỉs˖ olup, destek ekibinden sadece son bir şans istedim. Kimliğimi yeniden değerlendirmelerini talep ediyorum. Hesabımın tekrar incelenmesini ve kimlik doğrulama sürecine yeniden katılma şansı talep ediyorum.

Bu durumun çözülmesi için bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Hotel Hideaway oyununu severek oynuyorum ve hesabımı kaybetmek istemiyorum. Sorunumla ilgilenip çözüm sağlayabilirseniz çok mutlu olurum.

Teşekkürler,
İ****** Y****

Eylül
Eylül

> Merhaba, Oyunda haksız yere kötü davranış sebebiyle ban yedim. Fakat hiçbir şekilde kurallara aykırı bir davranışta bulunmadım. Daha önce itirazda bulundum ama hesabım açılmadı. Hesap bilgilerim aşağıdadır. Lütfen hesabımı detaylı inceleyip tekrar değerlendirilmesini rica ediyorum. Kullanıcı adım: (๛hayatbeni61kenera) Teşekkür ederim

Yaş Doğrulaması Nedeniyle Haksız Hesap Banı

22 Ekim 2025 00:46