25 Kasım 2024 18:55

Hoşseven radyan ısıtıcı iş yerimize 1 tane hoşseven radyan ısıtıcı taktırdık. Kumandası çalışmıyor servisi aradık kumanda sipariş verdim geliyor demesine rağmen 2 ay oldu ama kumanda gelmedi daha sonra Bursa Kestel deki Hoşseven fabrikayı aradım servise bağladılar kumanda sipariş için aradığımı söyledim kumanda üretemiyorum dedi bağırarak konuştu. Halen çözüm bulunamadı aramama halen çözüm bulanamadı yardımcı olunmasını istiyoruz.

26 Kasım 2024 10:08

Hoşseven radyan ısıtıcı iş yerimize taktırdık kumandası bozuldu servisi aradık kumanda sipariş verdim dedi gelmedi daha sonra Bursa Kestel deki hoşseven fabrikayı aradım servise bağladılar kumanda sipariş için aradım dedim kumanda üretemiyorum dedi bağırarak cevap verdi halen çözüm bulunamadı çözüm bulunmasını talep ediyoruz

25 Kasım 2024 12:25

İşyerimize Hoşseven radyan ısıtıcı taktırdık, kumandası bozuldu. Servisi aradım, gelip baktı ve 'Kumanda bozuk, sipariş verdim.' dedi. 1 buçuk ay oldu, gelmedi. Daha sonra Bursa Kestel'deki Hoşseven fabrikayı aradım, servise bağladılar. 'Kumanda sipariş için aradım.' dedim, 'Kumanda üretemiyorum.' dedi. Bağırarak cevap verdi. Hâlen çözüm bulunamadı, çözüm bulunmasını talep ediyoruz.

Ek
27 Kasım 2024 07:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ SİZLERE DAHA İYİ YARDIMCI OLMAMIZ ADINA BİZLERE HOŞSEVEN ISI YALITIM A.Ş.

03 Aralık 2024 20:11

Bursa Kestel deki hoşseven fabrikadan şikayetime telefonla arayarak yardımcı olan sercan bey'e yardımcı olduğu için teşekkür ederim kumanda sorunumuzu çözdü geçte olsa.

18 Ekim 2024 18:48
Hoşseven Isıtıcıların Servis Desteği Hayal Kırıklığı

Hoşseven Doğalgaz Sobasıyla Bitmeyen Sorunlar

07 Şubat 2025 10:06

Hoşseven Isı Yalıtım Dogalgaz Soba Yanmıyor.

21 Kasım 2023 15:23
Hoşseven Isı Yalıtım Dogalgaz Soba Yanmıyor.