Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Horus Paradise Side Memnuniyetsizlik

30 Haziran 2023 20:47

Horus Paradise Hotel (Side Manavgat - Antalya) otelinde 19-23 Haziran 2023 tarihlerinde kaldık. Odalar söylenmezse temizlenmiyor, yerde duvar dibinde duran iplik parçası 5 gün boyunca aynı yerde durdu her gün baktım! Biten sabun-tuvalet kağıdı-saç kremi buzdolabında su, soda yerine konmuyor. Cimri ve bakımsız otel 5 günde 1 kez çarşaflar değiştirilmedi! Havluları yere atıyordum değişsinler diye. Arasından ayak havlusu gitti temizi gelmedi! Bir gün sabah uyuyoruz 9:00 gibi kapı tıklandı sanırım, sonra birden kapı açıldı içeri girip uyuduğumuzu görüp geri çıktılar?! İlk defa temizlemeye geldiler sanırım onda da uyuyorduk.
Duvarlar ince yan odada konuşulan her şeyi duyuyorduk! Arka yola bakan oda vermişler cadde ve yan otelin depo girişindeki araçların gürültüsü çok rahatsız etti bizi!
Yemekler fabrikasyon pek lezzet yoktu ve restaurant çok dağınık ızgara bir yerde sulu yemek bir yerde düzensiz ve karışıktı stantlar. Üstelik alabilmek için hep ayakta elinde tabak 15 dakika sıra bekliyorsun yemeklerin önünde.
Kısacası biz otelden hiç memnun kalmadık.

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2025 15:07
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 15:15

26 Haziran 2023 22:56

17 Temmuz 2023 04:55
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 01:13