Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Honda Civic Fe1 Akü Sorunu

Çağrı
11 Eylül 2024 17:10

2022 ocak ayında aldığım 0 Honda Civic fe1 kodlu kasa arabam, 2024 ağustos ayı itibarıyla akü sorunu yaşamaya başladı. 45.000 km'de olan aracımı marş geç aldığı için 22 ağustosta Honda Sivas Açılım'a götürdüm. Ellerinde akü bulunmadığını eylül ayının ilk haftası ancak tedarik edebileceklerini söylediler. 11 Eylül tarihinde henüz akü değiştirilmedi ve bugün itibarıyla aküsü tamamen boşaldığı için takviye ile çalıştırmak durumunda kaldım. Bu şekilde tekrar Sivas Honda bayisine gittiğimde ellerinde henüz akü bulunmadığını bu nedenle herhangi bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Bu durumda şahsıma ikame araç verilmesini ya da garanti kapsamında dışarıdan akü tedarik edilip takılmasını önerdim. Bu arada bu işten bezdiğim için dışarıdan alınacak akünün parasını dahi kendim ödemeyi teklif ettim. Ellerinde ikame araç olmadığından ve henüz 45! Gün geçmediği için ikame araç veremeyeceklerini, dışarıdan alıncak bir akünün ise garanti şartlarını bozacağını söylediler. Hiçbir şekilde çözüm sunmadıkları gibi, sunduğum makul çözümleride reddettiler. Sivas Honda Açılım Bayi bu noktada elimi kolumu bağlayarak beni zor durumda bırakmıştır. Ayrıca henüz 20. Ayında olan bir 0 arabanın aküsünün nasıl bitmiş olabileceği ile alakalı sorularıma "elektronik aksamdır, bozulabilir" şeklinde ciddiyetten ve profesyonellikten uzak oldukça lakayıt cevaplar vermişlerdir.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
21 Ağustos 2024 12:38

Honda Civic'te 29.000 Km'de Akü Arızası Garanti Dışı Bırakıldı

Mücahit
02 Ekim 2025 10:37

Honda Civic Arıza Ve İkame Araç Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

Ugur
16 Ocak 2025 21:52
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Honda Monkey Motosikletin Aküsü Neden Çabuk Bozuldu?

Ahmet
11 Ekim 2024 15:36
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Honda Akü Sorunu Ve Servis İlgisizliğiyle Gelen Müşteri Mağduriyeti!

Ferhat
01 Mart 2025 17:47