Atilla sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 21:46

2023 model Honda City aracımın sol ön ve arka kapıları, trafikte hatalı şekilde sağa kıran bir sürücünün çarpması hasar gördü. Aracımı sıfır olarak satın aldığım Ankara Honda Efe Plaza'ya götürdüğümde, hasar bölümü yetkilileri hasar kaydı oluşturulup, eksper onayından sonra eğer değişim onayı verilirse bu modelde parça sıkıntısı yaşandığını ve ön ile arka kapı saclarının en erken 2025 Şubat ayında temin edilebileceğini bildirdi. Ancak, parçalar gelene kadar aracın serviste bekletilmesi gerektiği söylendi. Yani, yalnızca iki kapıdaki hafif çarpılmalar için aracımın en az 4 ay serviste kalması gerektiğini öğrendim.

Bu duruma itiraz ettiğimde, bana benzer şekilde parça bekleyen başka araçların da uzun süredir serviste olduğunu belirttiler. Böyle bir durumda, parça temini mümkün değilse 2023 model araçların Türkiye’de neden satışa sunulduğunu merak ediyorum. Maalesef bu durum, aracı almaktan pişmanlık duymama neden oldu. Honda maalesef eski müşteri memnuniyeti çizgisinden uzaklaşmış görünüyor.

30 Ekim 2024 21:10

Farklı bir kurumsal servise aracımı götürdüm burada Exper onayından sonra yetkili servisin bulamadığı parçayı buldular ve işlemi tamamladılar. Aracı aldığım bayiye kalsa Şubat'ta parça gelecekti. Honda benim için hayal kırıklığı oldu.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Mart 2024 12:08
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Honda Efe Plaza'da Satın Alınan Araçta Sorun Ve İlgisiz Servis Deneyimi

Burak
01 Temmuz 2025 15:27
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Honda Yedek Parça Temininde Aksaklık: 104 Günlük Bekleyiş

Aykut
28 Aralık 2024 20:52
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Honda City Alımında Hayal Kırıklığı Ve Garanti Sorunları

Olgun