Nurten sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 02:54

Ben Nurten, Google'den home office call center üzerinden başvurduğum iş ilanına başvurum kabul edildi. WhatsApp üzerinden geri dönüş sağlandı. Benden e-Devlet üzerinden ikametgah belgem, adli sicil belgem, isim, soyisim, numaram, T.C. kimlik ön arka resmim ve şahsıma ait IBAN numaram istendi. Güvendiğim için bilgilerimi verdim. Vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya yapılacak yasadışı herhangi bir işlemden kimlik bilgim, onayım, ıslak imzam olmadan yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Tüm bilgilerimin silinmesini talep ediyorum. Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz ve rica ederim.

08 Temmuz 2024 03:20

81 ilde home office personel alımı iş tanımı online olarak müşteri temsilciliği (müşterilerle chat yoluyla iletişim kurulacak). Yemek Sepeti, Çiçek Sepeti, Getir, Morhipo, Trendyol, Hepsiburada, N11 markaları bünyesinde müşterilerden gelen taleplere cevap verilecek. Konular: ürün değişimi, ürün iadesi, kargo işlemleri. Bilgisayar üzerinden evden çalışılacak. Çalışma şartları: Benden IBAN bilgimi isteyip tarafıma 7 TL ödeme yapıldı. Teyit amaçlı ve 5 TL'sini geri göndermemi istediler, gönderdim dekontla birlikte. Ortalama bir kişi günde 100 chat bakabilmektedir. Günlük 500 TL, aylık 1.200 TL yemek masrafı. Ek bilgi: Şirket tarafından sizlere 1 adet Acer marka laptop, 1 adet Acer marka mouse temin edilecektir. Başvuru onayı sonrasında 3 günlük online eğitime dahil edileceksiniz. Ekipmanlar tarafınıza kargo ile gönderilecektir. Talep doğrultusunda part-time olarak sigorta yapılmaktadır. Kayıt bilgileri: İsim, soy isim, gün/ay/yıl şeklinde doğum tarihiniz, ödeme almak istediğiniz adınıza kayıtlı IBAN numaranız (PTT hesaplarına ödeme yapılmamaktadır), günde bakmak istediğiniz chat sayısı, ekipman teslimi için adres veya kargo şubesi, kısaca var ise geçmiş iş tecrübeleriniz. 90 *** 27 50 numaralı hattan geldi.

Teklif adıma açılan hesap tapu para akışı ne kadar şahsi hesaplar ve işlemler varsa bilgim dahilinde dışında yapılmıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

10 Temmuz 2024 22:48

Bu şekilde şikayet oluşturuyoruz sonuçlanması ne zaman gelir acaba?

Öncelikle bu yazının sizi kurtaramayacağını söylemek isterim bilgilerinizle ne yapabilirler bilmiyorum ama buraya yazmanızın hiçbir resmiyeti yok nurten hanım.

Yaren
Yaren

Merhaba aynı numara banada aynı mesajı yazdı geri dönüş alabildiniz mi?

Nurten

Merhaba hayır kesinlikle bir yanıt geri dönüş alamadım

14 Eylül 2024 23:17

11 Eylül 2024 17:11