Hollanda Konsolosluğu Ve Vicdani Olmayan Tutumları

10 Mayıs 2023 10:19

19 Mayıs 2023 11:42

Hollanda konsolosluğu Hacı kurumu VFS globale İki sefer yapmış olduğum vize başvurusu hiç olmayacak gerekçelerle reddedildi sebebi gidiş amacınızın belli olmaması deniliyor oysa tamamen yalandan ibaret Çünkü evraklarımı eksiksiz olarak vermeme rağmen Ve bütün bunları vip Kısmında Çalışanlarla yapmama rağmen eşimin doğum yapacağına dair olan evrakları vermeme rağmen Eşimin doğumuna gideceğimi Belli etmeme rağmen yazarak bir dilekçeyle hem Ankara konsolosla hem Beyoğlu konsolosluğuna bildirmeme rağmen kendi resmi nikahlı eşim olmasına rağmen Gidişine nedenim nasıl belli olmaz uğradığımız zararı İki sefer ödediğim paraları talep dahi etmedim Hollanda Konsolosluğun kapısına gittim orada çalışanlar dahi üzüldü öyle bir durum olmasına şaşırdı Ama halen Hollanda Konsolosluğundan olumlu bir cevap almış değilim mağduriyetimin Hollanda Konsolosluğu tarafından giderilmesini Talep ediyorum kendi çocuğumu ve eşimi bu tutumları yüzünden görmedim gidiş geliş biletleri mi almama rağmen bütün evraklarımın eksiksiz olmasına rağmen Resmi nikahlı eşimin yanına gidiyor olacağımı Bilmelerine rağmen Hollanda Kurumu'nun eşimin doktorunu Hollanda'daki doktorunu doğum doktorunun aramalarına rağmen teyit etmelerine rağmen böyle bir karar vermeleri kesinlikle insanlık dışı karardır acil olarak bu konuyu çözmelerini talep ediyorum Türk dışişleri bakanlığımızdan Bu konuyla alakalı yardım talep ediyorum kendi çocuğumun yanına gidemedim eşimin yanına gidemedim eşim doğum yaptı yanında olamadım Arz ederim Necip Arslan

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurum Sonuçlanmadı, Pasaportuma Ulaşamıyorum

28 Mayıs 2025 10:27
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hollanda Konsolosluğu Vize Randevu Sistemi Çöküyor

11 Mart 10:22