Furkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 21:14

Hızlı casino sitesine kayıt oldum. Yatırım yaptım yeri geldi. Kazandım çekim yaptım yeri geldi. Kaybettim discount aldım normal idi. Her şey iki gün önce kredi çektim 25,30 bin tl para yatırdım kaybettim olabilir. Buraya kadar problem yok, ama bir baktım ki discount sayfasına giremiyorum. Deniyorum defalarca yok girmiyor canlı destek ekibine durumu izah ettim affedersiniz ti ye almadılar. Aramalarını istedim. Aradılar dedikleri bilmem ney ekibimiz tarafından discount bonuşlarınız süresiz engellenmiştir dedim ki hayırdır inşallah bunun sebebi nedir neden engellediniz diye sorduğumda aldığım cevap bize o bilgiyi vermiyorlar. Bizim sebebi söyleme yetkimiz yok dedi. Bende dedim bu engellendiğimi söyleme yetkisi veren birim bunun nedenini söyleme yetkisi vermiyor mu yok vermiyor dedi o ekipten birisine Nasıl Ulaşırız Dedim Ulaşamazsınız dedi. Sa kın Abi Sa kın Yüklü girmeyin.

Cem
Cem

Hizlicasino sah te kar bir site beni az mağdur etti anladım canlı destek adeta alay edercesine hikayeleri sıralamakta düşüncem sakı n bu siteye giriş yapmayınız

18 Ağustos 2024 16:12

Promosyon Hakkım Ve Bonuslarım Haksız Şekilde Reddedildi

29 Ekim 2025 02:43
promosyon-hakkim-ve-bonuslarim-haksiz-sekilde-reddedildi-3.jpg
promosyon-hakkim-ve-bonuslarim-haksiz-sekilde-reddedildi-2.jpg
promosyon-hakkim-ve-bonuslarim-haksiz-sekilde-reddedildi-1.jpg
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Casinofast Sitesinde Destek Ve İletişim Sorunlarıyla Dolup Taşan Deneyim

11 Kasım 2024 03:05