Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Hisar Kasrında Düğün Faciaydı

11 Mart 2024 22:49

Düğünümüz için anlaşmıştık, isteklerimizi ve düzeni en ince ayrıntısına kadar defalarca belirttik. S***bey 'tamam, hallederiz' diyerek bizimle iletişim kurdu. Ancak düğün günü salon aşırı soğuktu ve misafirlerimiz düğünü terk etmek zorunda kaldı. Şarkıcı bile soğuktan montla şarkı söylemek zorunda kaldı. Verdiğimiz müzik listesine uymadılar, ilk dans şarkımızı yanlış çaldılar ve sonra yarıda keserek tekrar çaldılar, bu durum düğünümüzde hoş olmayan bir atmosfer yarattı. Davetlilerin isteklerine değil, verdiğim listeye uyulmasını istemiştim ve sözleşme de bu yöndeydi. Ancak listeme uymayarak istenmeyen şarkılar çaldılar.
Düğün boyunca sürekli yanımıza gelerek kalan ödemeyi istediler. İşletme sahibi k***bey, bu durumları yaratan s*** bey'e müdahale etmiş, kızı e*** hanım organizasyonun başından beri düğünde olmasına rağmen hiçbir şeyi düzeltememiş. Bu kadar ciddiyetsiz ve sorumsuz bir işletmeyle karşılaşmadım.
Düğün çıkışında da tüm şikayetlerimize rağmen kalan ödemeyi aldılar. Ne yazık ki hayatımda gördüğüm en kötü düğün kendi düğünüm oldu. Tüm liste ellerine verilmiş olmasına rağmen sürekli sorun yaratıldı. Düğünden bu yana oldukça üzgünüm.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Organizasyonu İçin Güvenilmez Mekan Deneyimi

09 Aralık 2024 13:12
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 17:43
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 20:10
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Salon Olimpia Başakşehir Kına Gecemizde Büyük Bir Hayal Kırıklığı Yaşadık

07 Mart 2025 11:09