Herdilogren.com "Etika Akademi" Sürekli Arayıp İcra İle Tehdit Ediyor

07 Haziran 2024 14:56

Kızılay'da çok bariz meşgul olduğum bir anda bir kız yanıma gelip ürün tanıtımı yapmak istedi, ısrar ettiği için kabul ettim. Sözleşme detaylarını bana okudu ve bir kod söyledi, üyelik oluşturdu ve kodu girersem aktif olacağını ve 2 hafta içinde iptal etme hakkım olduğu bilgisini verdi. Bundan bir süre sonra taşındım ve sözleşmenin bendeki nüshasının o sırada kaybolduğunu tahmin ediyorum. Siteye hiç girmedim, kodu kullanmadım. İptal edecek bir aboneliğim bile yok ama aylardır farklı numaralardan devamlı arıyor ve para istiyorlar. İcralık olursunuz diye tehdit ediyor ve ben bir şey diyecek olduğumda "sözleşmeyi okusaydınız"dan başka bir şey söylemiyorlar. Dava etmelerini ve mahkemede çözmeyi önerdim yüzüme kapattılar, bundan beri 2 ay oldu hâlâ da tekrar tekrar arıyorlar, açmıyorum. Ayrıca, Ankara'da Ethica Dil Kursu isimli gerçek, köklü bir kurs var, kurstaki yetkililerin bu kişilerden haberi bile yok. Onların isminden faydalandıklarını düşünüyorum.

Fatma
Fatma

Meryem hanım şu günler. Yaşamış olduğunuz durumu şu an bizde yaşıyoruz. İcra davası açıldı mı bilgi verir misiniz?

Helin sonuçtan hiç memnun değil

Herdilogren.com Etika Akademi Şikayet

21 Ocak 2024 00:55

07 Kasım 2023 20:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 14:34