Hellbet

Burak
06 Şubat 2024 19:25
Hellbet Para Çekemedim Sizde Çekemezsiniz Oynamayın
Hellbet Para Çekemedim Sizde Çekemezsiniz Oynamayın
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
06 Şubat 2024 12:33
Hellbet Çekim Talebi Vereli 3 Saat Oldu Hala Ödenmedi
Şeyhmus sonuçtan hiç memnun değil

Şeyhmus
05 Şubat 2024 22:34
Hellbet Çekim Ödemesi Yapmıyor

Emre
05 Şubat 2024 22:33
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
01 Şubat 2024 05:30
İrem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İrem
01 Şubat 2024 00:02

"Teşekkürler"

Ethem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ethem
23 Ocak 2024 22:09

"Ödemem yapıldı teşekkürler"

Hellbet Para Çekimi Ödenmiyor
Hellbet Para Çekimi Ödenmiyor
Özcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Özcan
13 Ocak 2024 16:22

"Teşekkür ederim tekrardan"

Özcan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

12 Ocak 2024 23:36

"Arayıp yardımcı oldukları ve ilgilendikleri için teşekkürler"

Tuğkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tuğkan
12 Ocak 2024 14:45

"Teşekkür ederim Hellbet her gün biraz daha mahcup oluyoruz hizmetiniz sayesinde."

Meryem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Meryem
12 Ocak 2024 13:55
Ahmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ahmet
12 Ocak 2024 13:38

"WhatsApp üzerinden ulaştılar mail güncellemesi sonrasında spam ve istenmeyenler kısmına şifre sıfırlama talebi etmem ile gelmesi bir oldu teşekkürler hellbet"

Oktay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Oktay
12 Ocak 2024 12:10

"Arayıp ilgilendiler çok teşekkür ederim sorunumu hallettiler"

Oktay Şikayetini Yayından Kaldırdı
12 Ocak 2024 11:25

"Teşekkürler hellbet ailesi arayıp gayet nazik bir şekilde durumu anlatıp bilgilendirdiğiniz için. Kodun maksimum kazancı 250 TL'ymiş ben 2000 TL yaptım üzerine yatırdım, oynamaya devam ettim. Bonus fazlamı silip kazancımı ödediler. Bundan sonra vazgeçilmezim. Tekrardan teşekkürler."

Mehmet Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hilmi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hilmi
12 Ocak 2024 01:06

"Çağrı merkezinden arama sağladı tarafıma ve bana site hakkında bonuslar hakkında detaylı bilgi aktarmak istediklerini söylediler. Deneme bonusundan kazandığım ödülle maksimum 200 TL hakkım olduğunu fakat çekim sonrası yapacağım yatırımlarımın avantajlarından yatırım bonuslarının karlarından bahsettiler. Açıkçası o kadar kazancı deneme bonusuyla sağlamışken şans vermeyi deneyeceğim yatırım sağlayarak kurallarda açıkça zaten her şey yazıyormuş. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdi adını da unuttum"

Gencay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gencay
11 Ocak 2024 14:28

"Sorunum çözüldü hellbet ekibine teşekkür ederim"

Zaza sonuçtan hiç memnun değil

Zaza
10 Ocak 2024 23:22

İbrahim
04 Ocak 2024 14:48

Elçin
04 Ocak 2024 03:52
Murat sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Murat
02 Ocak 2024 15:10

"Demir aradı ilgilendi teşekkürler ederim"

Murat Şikayetini Yayından Kaldırdı

Cankan
02 Ocak 2024 06:31
Hellbet Çekim Talebini Ödemiyor
Hellbet Çekim Talebini Ödemiyor
Bb Bb sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bb Bb
24 Aralık 2023 17:34

"Ben en son yatırım yaptığım hesaba göndermişim yanlışlıkla canlı destekten aldığım güncel hesaba değil, yeni fark ettim onu. Bağlandım, pasif hesap olduğu için geçmemiş, bir şekilde halledip yatırımımı onayladılar beni de her yatırımda güncel hesap almam konusunda uyardılar. Teşekkürler..."

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
24 Aralık 2023 03:13
Hellbet Yanlış Bilgilendirme Hatası
Hellbet Yanlış Bilgilendirme Hatası
Gencay
23 Aralık 2023 11:45

"Kazandığımı 1 kere yine aynı oyunda devam etmem lazımmış ben farklı oyunlara girdiydim. Sorunumu çözdüler teşekkür ederim"

Gencay Şikayetini Yayından Kaldırdı