Esma sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 00:16

Merhabalar, Hayfene marka İtalyan baharat karışımı olan ürünü SKT geçmemesine rağmen, saklama koşullarına uygun saklandığı halde böceklendi. Severek kullandığım markada böyle bir sorun yaşamak üzücüydü. Ürünün videosunu çektim ve ürünü çöpe attım. Mağduriyetten başka bir durum değildir bu.

02 Eylül 2024 08:00 (Şikayetten 2 gün sonra)
Esma
Esma
02 Eylül 2024 08:14

Böyle kurumsallık gerçekten görmedim. Dalga mı geçiyorsunuz? Nasıl içerisinde lavra varsa, kullanımdan veya satıcıdan mütevellit böyle sonuçlar olabilir doğaldır demek? Lavra olması sizin suçunuz değil mi? Denize bir taş atıp ya nasip mi diyorsunuz, baharatları satışa çıkararak? Bir daha ki siparişinizde hatırlattığım takdirde bedelsiz mi gönderilecek? Ben mi ürünümün peşinde koşacağım siz mi? Böyle yaklaşımdan sonra nasıl tekrardan sipariş vereceğim sizce? Unutmayın tüketici olarak bizler satın alırsak var olursunuz. Gerçekten sorun çözme yetkiniz yetersiz. Bir daha mı asla Hayfene.

02 Eylül 2024 12:40

Nazife
Nazife

Plastik kaptaki ürünlerinin de kapakları hemen bozuluyor. Her siparişte bir kapak bozuk ve kapakları yeniledik dedikten sonra. Ayrıca bunları Instagram sayfalarında yazınca da engelliyorlar kesin çözüm doğruları duymak işlerine gelmiyor markalarına çamur atan rakipleriyle iş birliği yapan biri sanmışlar beni. Gerçekleri söylediğinizde soru sorduğunuzda rakip firmanın adamı sanıyorlar kesin çözüm sipariş vermemek sorun yaşamıyorsunuz o zaman

Baharatın İçinden Canlı Ve Cansız Böcek Çıktı

Ferhan
24 Ekim 2025 23:07
Baharatın İçinden Canlı Ve Cansız Böcek Çıktı
Ni Demir sonuçtan hiç memnun değil

Ni Demir
10 Aralık 2024 12:19