Arda sonuçtan çok memnun

Hawk Gaming Chair FAB V4 Amortisör Arızası

14 Haziran 2024 22:39
Arda'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdüler teşekkürler”

22 Aralık 2023 tarihinde Amazon üzerinden aldığım 406-3069507-7573956 sipariş numaralı Hawk Gaming Chair FAB V4 Oyuncu Koltuğu'nun amortisörü arızalandı ve kendi kendine aşağıya inmeye başladı. Garanti süresi devam ediyor. Yeni bir amortisör talep ediyorum.

26 Haziran 2024 16:11 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhabalar Arda Bey, 25.06.2024 tarihinde sorun yaşamış olduğunuz parçaların gönderimi tarafınıza sağlanmıştır. Oyuncu koltuğunuzu güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. İyi günler dileriz. Hawk Gaming Chair.

Arda
Arda
01 Ağustos 2024 21:44

Sorunumu çözdüler teşekkürler

Harun sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2024 15:22
"Email üzerinden iletişime geçtim, sorunlu olan parçaların yenisini gönderdiler. İlgilendikleri için teşekkürler. Sipariş sonrasında bu tarz durumlarda müşteriyle ilgilendiklerini bildiğim için bu markayı tercih etmiştim."

23 Ocak 2024 07:26
Uğurcan sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2024 01:24
"Problemim 1 hafta içerisinde çözüldü, gerçekten satış sonrası destek konusunda oldukça iyiler. Bir kez daha sizleri tercih ettiğim için memnuniyet duydum. Ellerinize sağlık iyi çalışmalar dilerim. Teşekkürler..."
Ali sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 00:53
"Yeni "alt mekanizma ve amortisör" gönderimi hızlı bir şekilde sağlandı. Değişimini gerçekleştirdim ve sorunun tamamıyla çözüldü. Müşteri desteği konusunda oldukça memnun kaldım. Teşekkürler Hawk. O7"
Berk sonuçtan çok memnun

28 Ağustos 2024 17:05
"Merhaba, Firma WhatsApp üzerinden iletişime geçerek sorunun videosunu iletmemi istedi. Sonrasında arızalı mekanizmayı yenisi ile değiştirmem için yeni mekanizma göndereceklerini, kendilerine anlaşmalı kargo kodu ile arızalı mekanizmayı gönderebileceğimi ilettiler. Yeni parça bugün elime ulaştı. Montajını gerçekleştirdikten sonra sorunum çözüldü. Hızlı dönüşleri yapıcı yaklaşımları için teşekkür ederim."