Hattuşa Vacation Thermal Club Erzin Termal Adalet Duy Sesimizi

06 Mart 2024 09:10

2015 yılında 1+0 kış dönemi devremülk satın aldım. Satın alırken, kiraya verme ve satış yapma konusunda yatırım yapabileceğim bir yer olduğu ve herhangi bir aidat ödemesinin olmayacağı, tek seferlik bir ödemeyle taksitlendirme yapıldıktan sonra başka herhangi bir ödeme talep edilmeyeceği belirtildi. Ancak sonrasında mülkün çeşitli şirketlere ve satış firmalarına devredilmesiyle sürekli personel değişiklikleri yaşandı. Satış sırasında bana gösterilen oda için 'bu sizin' denildi fakat ödeme yaptıktan sonra mülkün henüz yapılmadığı söylendi. 2024 yılına gelindiğinde hâlâ bir gelişme olmadı ve kış dönemi kullanım hakkımı tadilat bahanesiyle kullanamadım. Kış dönemi için satın aldığım mülk için, tadilat olduğu dönemlerde sürekli bahaneler üretildi. Ayrıca, yıllık bir hafta kullanım hakkı için günümüz ev kirası kadar ücret talep ediliyor ve kış döneminden yaz dönemine geçiş için ekstra ücret talep ediliyor. Yaz dönemine geçtikten sonra da 'devre tatil hakkınız var ve hiçbir aidat ödemezsiniz' denilerek ekstra mali yük altına sokulmaya çalışılıyor. Yaşanan bu durum karşısında hakkımı aramak için mahkeme yoluna başvurmak gerektiğini düşünüyorum.

06 Mart 2024 11:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Emine

Merhaba bende burada anlatılanlar gibi bir sürü para verdim bu hattuşa ya mağdur edilenlerden biriyim bir sürü vaatler aldım ama hiçbirisi doğru olmadığını gördüm çünkü hep para almak için arıyorlar asla para ödemeye devam etmeyin elimizde avucumuzda olanı almanın peşindeler karşılığında da hiçbir şey vermiyorlar bende avukatımla davamı açtım ve 4 ay sürdü paramı kurtardım çok şükür her şeyi iptal etti mahkeme. Mahkemeler olmasa başka türlü para iade etmiyorlar kimseye süründürüyorlar milleti.

Esra

Allah sizden razı olsun Emine hanım. Bir tane olumlu yorum gördüm sonunda. Artık ağlamaya başlamıştım param gitti diye. Bugün ihtar çektik cayma hakkı için. İnşallah bizde paramızı kurtarırız

Hitit Ayaş Termal Sağlık Merkezi Sağlık Merkezi Tesisin Hukuksuz Para Talebi

Zeynep