İsmail sonuçtan hiç memnun değil

File Mağazası Harras %100 Nar Eksisi ( Göknur Gıda ) Tat Problemi

29 Kasım 2023 15:34

File mağazasından aldığım harras %100 nar ekşisi tadının acımtırak bir tat geliyor.
File mağazası ürünlerinin harras markası altında değişik üreticiler ile yaptığı tüm ürünleri beğenerek kullanıyordum.
Üreticisinin göknur gıda olduğu ve fason olarak harras markasıyla bizlere sunduğu %100 nar ekşisi ürünü açtığım ilk gün salatada kullandığımda acımtırak tadı ile karşılaştım. Gerçekten yenecek gibi değil, salatam da çöp oldu ürün hala duruyor. Ürünün saklama koşullarını bozmadım. Belirttiği gibi serin ve kuru yerde saklamama rağmen böyle bir problemle karşılaştım. Ürünün tadına baktığımda ( Sadece nar eksisinin ) ağzımdan tadı 2 gün boyunca gitmedi çok kötü bir tat. İyi ki çocuklarım bilmeden salatayı yemedi de kontrol ettim. Bunun acilen düzeltilmesini istiyorum

ürün kodu: tett 21.10.2025 11:03 P:NE 1043 03151

21 Aralık 2023 12:56

Ne arayan var ne soran . Alo gıda yı arayacağım siz istediniz numune nasıl olsa duruyor

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
23 Şubat 2024 19:21
Nur sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 13:31
"Öncelikle değerlendirme mesajını geciktirdiğim için markadan özür diliyorum. Ürünü markete götürdüğüm anda yenisiyle değiştirdiler. Teşekkürler File!"

Sertaç
14 Kasım 2024 20:19

File Harras Özbek Mantı. İçi Sinir Dolu Felaket

Uğur
25 Temmuz 2024 20:24
File Harras Özbek Mantı. İçi Sinir Dolu Felaket
Rumeysa sonuçtan hiç memnun değil

Brokoli İçinde Böcek Şoku: Dikkat Edilmeli

Rumeysa