29 Temmuz 2023 15:15

2adet Haribo Jelibon aldım. Eve gidene kadar ürün bu hale geldi. Çocuğum seviyor diye alıyordum. Bu görüntüden sonra ne düşünebiliriz. Haribo en güvendiğim markalardan biridir. Geri bildirim çok önemli olduğunun farkındadır umarım Konu hakkında yetkili biri benimle iletişime geçerse sevinirim.

31 Temmuz 2023 16:21

Haribo tarafından arandım söylenen tek şey sıcakta erimesi normaldir.! Bir sorunu çözmek marka adını korumak yerine umursamaz bir tavır sergilemek yakışmadı markaya. Şikayetim ekranda asılı kalacaktır. Daha da Haribo marka almayacağım. Ürününüzün arkasında duruş şekliniz cezbedici gerçekten. Erimesi normal diye bir cevap olabilir mi ya!

31 Temmuz 2023 16:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Tüketicimiz ile görüşülmüş olup, detaylı bilgi kendisi ile paylaşılmıştır. HARIBO-Türkiye Müşteri ilişkileri

01 Ağustos 2023 15:17

Ürün marka sahiplenmesi sıfır telafi edilmesini istiyorum

01 Ağustos 2023 15:17

Detaylı bilgi dediğiniz sıcakta erir yorumu başka bir söz çıkmadı ne özür ne araştırma?

04 Eylül 2023 09:34

Geçtiğimiz günlerde Haribo müşteri hizmetlerinden Fatma hanım aradı yoğun ilgisi markayı sahiplenmesi sorumluluk ve inisiyatif alması. Sorunun oluşunu kabullenme daha uygun dille açıklama kabiliyeti, etkili ve ikna edici konuşması ve yaklaşımından dolayı Fatma hanıma çok teşekkür ederim. Markanın sahip olduğu en güzel değer onu sahiplenen personelidir. Emeğinize sağlık Fatma hanım. Çabanız takdire şayan 👏👏👏

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Çocukların Tükettiği Jelibon Paketinden Bozulmuş Ve Şekilsiz Ürün Çıktı: Hijyen Ve Denetim Eksikliği

Ayşe
11 Haziran 2025 23:48

Nigar
14 Mart 2025 21:02

Fidan
22 Aralık 2023 14:16
Haribo Satın Aldığımız Jelibon Bozuk Çıktı!
Haribo Satın Aldığımız Jelibon Bozuk Çıktı!

Jelibon Tükettikten Sonra Yaşanan Sağlık Sorunu Endişesi

Aysun