Doğum Günü Fiyaskosu: Hizmet Kalitesi Ve İlgisizlik

21 Aralık 2024 00:59

Bugün (20 Aralık 2024 Cuma) 10 kişi canlı müzik dinlemeye gittik ve doğum günü kutlamamız vardı. Öncesinde arayıp fiyat bilgisi aldık. Yemediğimiz içmediğimiz şeyler hesaba eklendi fark etmesek fazla ödeme yapacaktık, önceden kapora istediler 1000₺ attık hesaptan düşmediler sonrasında inandırmak için dekont açıp gösterdik ve o şekilde düştüler. Doğum günü kutlaması da çok kötüydü iki adet volkan var dediler. Farklı masaya volkan koydular, pastamız başka masaya gitti sonra bize geldi ve pastanın mumlarını yakmadan getirdiler. Biz yaktık. Yemek yiyen, daha çok hesap ödeyecek masa hep öncelikliydi onlar için. 8 de oradaydık canlı müzik 8 buçukta başlayacak dediler. Yukarı çıkmamıza izin vermediler. Bekledik ama bizim dışımızda herkes çıktı yerine oturdu. 20.30 da masamıza oturabildik canlı müzik 21.00 da başladı. Oturduğumuzda asla ilgilenilmedi. Çay istedik. Tam 21.27'de masamıza demlik ve bardak getirdiler. 1 saat çay bekledik resmen. Milkshake siparişi verdik. Tamam dediler. Gelmedi ve yaklaşık 1 saat sonra hatırlattığımızda buzumuz yok denildi o zaman en başta buz yok denilecekti ki biz de beklemeyelim ve içmediğimiz milkshake hesaba eklendi. Üst katta nakit ödeme yaptık, 1600₺ verdik. Nakit olarak ve bize para üstü vermek için aşağı yönlendirdiler, indiğimizde kasada bozuk kalmadığı için sadece 100₺ para üstü verdi. Ayrıca hesabı istedik. Yarım saat kadar hesabı da getirmediler. En son kalktık iki kişi söylenerek istedik hesabı. Masaya garson gelmiyor bile asla. Gelse de yüzümüze bakmıyorlar. Oturduğumuz yerden sipariş veremedik hiç mesela hep kalkıp bara gitmemiz gerekti. Otopark ücreti yok vale ücreti var anahtarımı da arabamı da valeye vermedim kendim park ettim ve yukarı çıktım valeye de 100₺ vermek zorunda bırakıldık. Şaka gibi bir mekan. El değiştirmiş sanırım oradaki yetkili kadının hiçbir şey umurunda değil asla. Rahatsızlığımızı dile getirmek için gittik yetkili nerede dedik kendisi oturmuş yemek yiyordu duymasına rağmen kalkıp bir şey söylemedi. Bir daha asla gitmem ve kimseye de tavsiye edeceğimi sanmıyorum. Önceden böyle değildi. Çok güzel eğlendiğimiz bir mekandı inanılmaz bozulmuş bir an önce kendisine gelmesi lazım buranın.

Sokak Kahvecisi Menü İstiyoruz Asla Getirmiyorlar

19 Ocak 2025 13:22
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 01:11
Ali Ağa Cafe (Talas) Yalan İle Fahiş Fiyat