Han Mobilya (Karabağlar) Han Mobilya ( Karabağlar ) Kaporamı İade Etmiyor.

25 Ağustos 2023 22:094.467

Kötü yorumları görünce siparişi iptal ettim. Ancak kaporamı tarafıma iade etmiyorlar. Böyle bir işletme nasıl hala ayakta anlamıyorum. M***** bey ve b****** hanım resmen dalga geçiyorlar. Bu şikayet altına mail adresinizi yazın birlik olup şikayet edelim Tüketici Hakem Heyeti'ne.

Yorumlar(6)

5 Ağustos 2024 18:09

Bana ulaşın damla yurtçu

5 Ağustos 2024 17:58

Cem bey bana ulaşsanız damla yurtcu fecabok hesabım ya da damla. Yurtcu. 1 Instagram hesabımdan

Emre
Benzer Şikayeti Var
4 Eylül 2023 12:05

Merhaba bende bu batağa düştüm [email protected] adresinden detaylı görüşebilirmiyiz. Şikayet için

Asena
Benzer Şikayeti Var
31 Ağustos 2023 01:32

Bu kişiliği bozuk insanlar bizim de 35 binimizi aldılar iki ay oldu geliyor yolda deyip oyaladılar şimdi de hakaret ediyorlar Mehmet ve eşi burcu ayrıca bizdeki sözleşmede Ege mobilya yazıyor ama aynı kişiler

Eriza Home Sipariş İadesi Ve İletişim Sorunları

19 Ağustos 2024 10:383.190

Siparişim üzerinden neredeyse 2 ay geçti fakat ne sipariş ortada ne de firmadan cevap alıyorum. Ürün gelmeyecekse kapora...

1 Yorum

Öğrenci Tasarım Atölyesi Sizle Uğraştık Deyip 1 Saat Önce Attığım Kapora Üstüne Y*atmaya Çalış.

5 Eylül 2024 17:532.140

Göz kararı ölçüp beğendiğim ürüne kapora attım. Sonra mezura ile ölçtüğümde ölçü tutmadı iptal etmek istedim. Sadece bir...

1 Yorum