Caner sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 16:10

Okumak isteyene detaylı anlatım yapıyorum. 28.05.2024 de mağazadan 6 adet halı aldım. 06.06.2024 de teslim edileceği söylendi. Bu tarih geldiğinde 4 halı teslim edildi (2 tanesi yolluk). Teslim edilen yolluklardan 1 tanesi yanlış renk geldi.

Değişim istediğimizde, bizim istediğimizin ellerinde olmadığı, istersek doğru renkte gelen yolluğun da yanlış gelen renkle değiştirilebileceği söylendi. Biz de sorun etmeden kabul ettik. Kalan 2 halı için 11.06.2024 de teslim edileceği söylendi. 11.06.2024 tarihi geldiğinde halıların bayram sonrasında (yaklaşık 01.07.2024) ancak teslim edileceği söylendi.

Bu durumda hiç kullanmadığımız halıları iade etmek istediğimizde, bunları insanların tek günlük kullanıp iade etmek istediğini, o yüzden Tüketici Hakem Heyeti'ne göre de alamayacaklarını söylediler. Madem öyle, biz de yanlış gönderdiğinizi iade edelim dediğimizde, biz onun için sizin sözünüzle kesim yaptık. Dürüst değilsiniz gibi söylemlere başladılar. Bir noktadan sonra konuşmaya sen diye hitap ederek devam ettiler.

Kendilerinin verilen tarihte teslim etmemenin dürüstlük olduğunu düşünüyorlar. Satarken dünyanın en sempatik insanları, kendi hatalarından dolayı oluşan karışıklıkta müşteriye dürüst değilsin, kul hakkına giriyorsun gibi söylemlerde bulunmaktan geri kalmayan birilerine dönüşebiliyor.

Ercan
30 Ekim 2024 11:01

07 Kasım 2023 10:41
Ahmet sonuçtan memnun

25 Temmuz 2024 17:11
"Yeni müdür Mustafa Bey derdimize derman oldu uğurlu çeyize yakışır bir davranış sergiledi teşekkürlerimi sunuyorum."
Şikayetim Var Uğurlu Çeyiz Gereğini Yapılmasın Arz Ederim

Hasretim