Hakkarim.net Zam Dolarla Alıyor Kredi

Abdurrahim
23 Ağustos 2023 13:00

26 Ağustos 2023 01:10

Eskiden kredi diye bir şey yoktu. 1 kat salon bulunmuyordu. Bir tuşa bastı krediyi çıkardınız piyasaya para kazanmak için sanki dolarla yurt dışından alıyorsunuz zam yapıyorsunuz. Tabi ya insan oğlu paraya gözü doyar mı, doymaz. Paralı kredi bir zam da biz koyalım dediniz. Tabi ya en sonunda kimse sisteme gelmeyecek. Siz yöneticiler salon tutup formalite icabı ülser sisteme getirmenin peşine düşeceksiniz. Yönetici demek istediğim i**hocanın elemanlarına bedavaya salon verecek, ülser gelsin diye sistemi ne hale soktunuz. Adam bulamasınız, bu gidişle sisteme i** hoca kendi 101 atmaya başlayacak. Buradan bile cevap vermeye tenezzülünde bulunmadınız online101 sitesini buldum aynısı hakkarim kardeş programı gibi aynısını yapmışlar program kim yaptıysa efsane online101

Bright sonuçtan hiç memnun değil

Hakkarim.net Artık Eski Kalitesinde Değil!

14 Ocak 2024 22:44
Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Hakkarim.net Haksız Ban Ve Hesap Askıya Alınması!

08 Nisan 2025 13:46

Hakkarim.net Haksız Ban ve İlgisiz Yönetici Şikayeti