Bright sonuçtan hiç memnun değil

Hakkarim.net Artık Eski Kalitesinde Değil!

14 Ocak 2024 22:44

Eskiden 101 Plus olmadığı zamanlarda boş vakitlerde oynandığı efsane bir platform idiydi. Şimdi her işe karışan yöneticiler dolmuş. Önüne gelinen banlanıyor. En ufak kötü lafta ban yiyoruz. IP adreslerimizden nerede olduğumuzu biliyorlar. Sanki bu sitede siber saldırı yapacağız. Biz çocuk değiliz burası ortaokul ya da lise değil. Burası oyun platformu. Bir salon olmuş 2000 lira sanki gerçek oda verecekler de. Salonu alan da sanki babasının sitesiymiş gibi kullanıyor kendi anlaşmalı denetmen ve koordinatör elemanlarıyla üye avlıyorlar banlıyorlar ve sonra haklı ban diye geçiyorlar. Eskiden ciddi söylüyorum böyle değildi. Herkes birbirinin suyuna gitmiyordu. Şimdi ortam kreş gibi oldu herkes çocuk gibi birbirini yiyorlar. Yani eski hakkarim.net gitti yerini ne olduğu belirsiz bir portal hale geldi.

Bright
Bright
09 Ekim 2024 09:55

Daha evvel salon sahibiydim. Ödememi yaptığım zaman gecikme olduğu için itiraz etmiştim. Ancak h***** adlı koordinatör sanki karşısında it varmışçasına azarlayıp durdu. Neyse ki istifa etmiş. Ama sorunum asla çözülmediğinden dolayı yaklaşık 2.5 yıldır bu siteye adımımı atmıyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ve Keyfi Banlarla Mağduriyet: Adil Yönetim Talebi

07 Ağustos 2025 20:17

Hakkarim.net Zam Dolarla Alıyor Kredi

Abdurrahim
23 Ağustos 2023 13:00

Hakkarim.net Haksız Ban ve İlgisiz Yönetici Şikayeti

25 Mayıs 2025 23:47

Hakkarim.net Kara Listeye Alınma.

25 Temmuz 2024 04:13