Merve sonuçtan hiç memnun değil

Hairmaster Design Studio Bağdat Caddesi Sorun Yaşama

06 Kasım 2023 16:40

Hairmaster Kuaförde randevu talep ettik sağ olsunlar kendileri fiyat listesi ve randevu saatini konuştuk. Daha doğrusu her giden insan konuştuğunu sanıyor. Fiyat listesinde 2.250 TL -3.250 TL arası brushlight, ombre, babylight vs. Belirtiler ve bende brusligth işlemi yaptırmak istedim.

Kendisi çok anlıyormuş gibi hemen bu sacın bakıma ihtiyacı var diye söyledi ve bakım için önermiş olduğu ürünler Aveda ürünleri benim kullanmış olduğum ürünler saçım bile onla yıkanmış dedim ürünler var söyleyince bir kaldı kendisi tabi yerse İlk önce herkese bakım ürünlerini satmaya çalışıyor ve ben söyleyince aynı ürünler var kullanıyorum satamadı.

Sonra fiyatı konuşalım kendisi söyledi WhatsApp hattı üzerinde randevu aldığımızda alakasız 4.500 TL 5.000 TL olarak söyledi. Telefonumda tam hatırlamadım fiyatı listesine bakmak istedim sadece telefon elimdeyken kendisi ben böyle şeylere gelemem dedi ve herkesin içinde salonun kapısına doğru gitti ve ben anlamadım ve pardon dedim kimle muhatap oluyoruz burda dedim siz bu tavrı yapıyorsunuz. Ve saygısızca ben gelemem böyle şeylere deyip kendini ne sanıyorsa Dedim liste fiyatını siz göndermiyor musunuz randevu oluşturduk hiç cevap yok. Ki fiyata evet ya da hayır demedim bile.

Hizmet almaya gittiğimiz bir ortamda böyle tavırlara girmesi ve kendisini kime kanıtlıyorsa artık ekip arkadaşlarına mı gösteriş yapıyorsa bu tavırlar hiç hoş değil bende gayet kibar bir şekilde biz Avrupa yakasında Anadolu yakasına geldim yaptığınız hoş değil ben böyleyim ben sevmem böyle şeyleri söyledi ne yaptıysa artık kendi göndermiş olduğu fiyat listesine baktım ve evet hayır bile söylemedim.

Tabi bu tavırları görünce bende sinirlendim egonuzu tahmin edemem tutmayın sacıma benim asla dedim ve evet ben egomu tatmin ederim diye ukalaca cevap vermesi. Nasıl bir üslup hizmet verdiğiniz ortada kendi paramla böyle saçma eğitimsiz insanlarla muhatap olamazdım * lütfen dikkate alınız bu yazılanları.*

*Bir çok insana böyle yapım ürünleri satmak istiyor satamayınca fiyatı yedirmeye çalışıyor. *

21 Mayıs 2024 19:28

Kampanya Fiyatı İle Gerçek Ücret Arasındaki Fark Ve Memnuniyetsizlik

20 Temmuz 2025 21:51
kampanya-fiyati-ile-gercek-ucret-arasindaki-fark-ve-memnuniyetsizlik-1.jpg

09 Temmuz 2023 15:03
Hairmaster Design Studio Yanlış Saç Boyaması
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Kadir Tekin Kuaför Zorunlu Bakım Ve Gizli Ücretler

01 Şubat 2025 13:54
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Başar Kuaför'de Yaşadığım Pişmanlıklar Silsilesi!

04 Temmuz 2024 11:03